Θα ψηφίσεις ΝΔ πατριώτη; Πάρε δώρο την υπουργοποίηση της Άννας Διαμαντοπούλου!

Την ίδια ώρα που οι κομματάρχες της ΝΔ διατυμπανίζουν το κωμικό «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μας σώσει από την αριστερά» αναζητώντας κορόιδα, ο ίδιος ο πρόεδρός τους γκρεμίζει το παραμύθι της ψοφοδεξιάς κάνοντας από το βήμα της ΔΕΘ άνοιγμα προς την κεντροαριστερά, το κέντρο και την αριστερά, υποχρεώνοντας μάλιστα σαμαρικό site να στηλιτεύει τις επιλογές της ηγεσίας με άρθρο υπό τον βαρύγδουπο και προειδοποιητικό τίτλο «αποχαιρετώντας την αυτοδυναμία»!

Οι σαμαρικοί βεβαίως, αποκαλύπτουν για τους δικούς τους εσωκομματικούς λόγους τη μισή αλήθεια. Την υπόλοιπη μισή την ομολογεί η στήλη «Βηματοδότης», η οποία ενημερώνει την κοινή γνώμη για κινήσεις της ψοφοδεξιάς τις οποίες οι κομματάρχες επιχειρούν επιμελώς να κρατήσουν κρυφές από αφελείς ψηφοφόρους.

Γράφει ο «βηματοδότης»: «Αυτό το προσκλητήριο που έκανε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς την Κεντροαριστερά, Κέντρο και Αριστερά, είναι αλήθεια ότι πολύ με προβλημάτισε. Ποιους είχε υπόψη του ο πρόεδρος; Το πρώτο όνομα που ακούγεται στο γαλάζιο στρατόπεδο είναι αυτό της Άννας Διαμαντοπούλου. Ρώτησα λοιπόν την κυρία Διαμαντοπούλου εάν όντως ενδιαφέρεται. Και ιδού τι απάντησε: Πρώτα απ’ όλα χαρακτήρισε θετικό το κάλεσμα για άνοιγμα στο Κέντρο του κ. Μητσοτάκη και δεύτερον είπε ότι άλλαξε το κλίμα ανάμεσα στους επιχειρηματίες (με τους οποίους βρέθηκε σε συνέδριο). Εκεί που… «δόξαζαν το 2015, το 2016 και το 2017 τον Τσίπρα, τώρα του κάνουν κριτική» και τρίτον: «Δεν την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η πολιτική». Τι σημαίνει αυτό; Οι γαλάζιοι μου εξήγησαν ότι εάν αποφασίσει να συμπορευτεί με τη ΝΔ δεν θα υποστεί τη δοκιμασία του σταυρού. Θα πάει κατευθείαν για υπουργός».

Αυτή είναι η ΝΔ που θα «σώσει» τους Έλληνες από τον ανθελληνισμό και το συμπλεγματικό μίσος της αριστεράς! Ψηφίζεις δηλαδή στις εκλογές ΝΔ και παίρνεις μετεκλογικά ως δώρο την υπουργοποίηση της Φώφης, της Διαμαντοπούλου και ούτω καθ’ εξής. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν θα αξιοποιηθεί από την ΝΔ το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Κώστας Λαλιώτης. Αυτό μάλλον θα το διαπιστώσουμε μετά τις εκλογές!

ΥΓ. Η πανούκλα της αριστεράς στην Ελλάδα, η οποία εξαπλώθηκε χάρη στη στήριξη της ΝΔ, καταπολεμάται μονάχα με ένα τρόπο: Ψήφο στα Εθνικιστικά Κόμματα!

Advertisements