Αποτέλεσμα εικόνας για Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Έλενα Κουντουρά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Έλενα Κουντουρά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗς

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης,

Κόφτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα. Πάρτον έναν και χτύπα τον άλλον είναι, τα σάπια κατάλοιπα του πασόκ που τώρα έγιναν σύριζα…

Επτά μέλη του Κοινοβουλίου, τα οποία το 2011 είχαν ψηφίσει τον νόμο «4009/2011» για την Ανώτατη Εκπαίδευση, σήμερα ψήφισαν… την κατάργησή του!!!!!!!!

Μπορεί το 2011 ο νόμος «4009/2011», ή διαφορετικά, όπως ονομάστηκε «ο νόμος  Διαμαντοπούλου» για την Ανώτατη Εκπαίδευση, να έγραφε ιστορία, καθώς ψηφίστηκε από την Βουλή με ευρεία πλειοψηφία και 255 ψήφους, σήμερα ωστόσο στην ουσία καταργείται! 

Για την ιστορία το 2011 «ναι» είχαν ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ «όχι» είχαν ψηφίσει τα κόμματα της Αριστεράς, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Αριστερά.

Σήμερα η Βουλή με το νομοσχέδιο Γαβρόγλου, ψήφισε στην ουσία το «ξήλωμα» του νόμου της Άννας Διαμαντοπούλου. 

Αυτό που έχει ωστόσο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός, ότι επτά μέλη του Κοινοβουλίου, τα οποία το 2011 είχαν ψηφίσει τον νόμο «4009/2011» για την Ανώτατη Εκπαίδευση, σήμερα ψήφισαν την κατάργησή του! 

Συγκεκριμένα η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Έλενα Κουντουρά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, άνηκαν στους 255 βουλευτές που είχαν ψηφίσει τον νόμο της Άννας Διαμαντοπούλου. Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επίσης το 2011 ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τότε, είχε ψηφίσει τον νόμο Διαμαντοπούλου, σήμερα απουσίαζε από την συνεδρίαση. 

Αυτό συνέβη καθώς το 2011 οι βουλευτές  αυτοί άνηκαν στις κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. 

Σήμερα, οι πέντε από αυτούς είναι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ενώ τρεις είναι και υπουργοί στο κυβερνητικό σχήμα.
 


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.  ΤΟΤΕ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  ΓΙΑ  …ΒΡΟΥΒΕΣ !!!

Advertisements