Πάνω από τρεις μήνες έχει (και πάλι) να επιδοθεί η αλληλογραφία από τα ΕΛΤΑ, στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Ιαλυσού, καταγγέλλει ο συμπολίτης μας Πολυχρόνης Λουλάκης, με αναφορά του προς την Εισαγγελία Ρόδου, την οποίαν κοινοποίησε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.
Ο κ. Λουλάκης ζητεί την διενέργεια ελέγχου, καθώς προτίθεται να υποβάλει, μαζί με άλλους, μήνυση κατά των ΕΛ.ΤΑ., λόγω των αρνητικών επιπτώσεων που προκαλεί η καθυστέρηση επίδοσης της αλληλογραφίας.
Αναλυτικά η αναφορά του συμπολίτη μας:
ΠΡΟΣ : ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥ
ΚΟΙΝ: Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού Ρόδου
Ρόδος 9 Ιουνίου 2017

«Παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για την διενέργεια ελέγχου στο κατάστημα ΕΛΤΑ ΙΑΛΥΣΟΥ από την οποία θα προκύψει ότι έχει να επιδοθεί αλληλογραφία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ΙΑΛΥΣΟΥ επί 3 και πλέον μήνες.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου παρακαλώ να μου κοινοποιηθούν για να θεμελιώσουμε μήνυση κατά του ΕΛΤΑ τόσο εγώ όσο και οι άλλοι συμπολίτες μου για την οικονομική-ψυχολογική βλάβη και ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί και την οποία θα σας αναλύσω αναλυτικά παρακάτω.
1. Για μη έγκαιρη εξόφληση λογαριασμού ΔΕΗ αφενός χάνεις το bonus 15% και αφετέρου κινδυνεύεις με διακοπή ρεύματος και μεγάλο τέλος επανασύνδεσης.
Αν μάλιστα η εγκατάσταση είναι μεγαλύτερη της δεκαετίας ή επταετίας για επαγγελματική χρήση τότε χρειάζεται επανέλεγχος όλης της ηλεκτρ. εγκατάστασης με πολύ μεγάλο οικον. κόστος.
2. Για μη έγκαιρη εξόφληση Τραπεζικού λογαριασμού-Δανείου έχεις να πληρώσεις τόκους υπερημερίας και κινδυνεύεις να θεωρηθείς μη συνεπής δανειολήπτης με τις συνέπειες που προβλέπονται από τον νόμο να φθάνουν μέχρι και καταγγελία της δανειακής σύμβασης ή πλειστηριασμό.
3. Για μη έγκαιρη εξόφληση λογαριασμού τηλεφωνίας ανάλογες συνέπειες.
4. Μη έγκαιρη επίδοση εγγράφων από Εφορία, άλλες Δημ. υπηρεσίες ή Συμβολαιογράφους για τα οποία πρέπει να ενεργήσεις άμεσα.
Επιπροσθέτως σας αναφέρω μήνυση της ΔΕΗ κατά ΕΛΤΑ για καθυστέρηση επίδοσης λογαριασμών και παρακράτηση μετρητών λογαριασμών που είχαν εξοφληθεί
Παρακαλώ επίσης να ζητήσετε έγγραφη κατάθεση από τον Δ/ντή του καταστήματος για τον ποιόν θεωρεί υπεύθυνο για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί ειδικά στην περιοχή Ιαλυσού.
Το αποτέλεσμα της κατάθεσης, μου είναι απαραίτητο για να θεμελιώσω μήνυση κατά των Δημοτ. Αρχών Ιαλυσού για το χάος που επικρατεί στην περιοχή ως προς την ονοματοθεσία οδών και την σχετική αρίθμηση όπως θα διαφανεί και θα τεκμηριωθεί σε άλλη καταγγελία που θα σας υποβάλω.»

Ο Αιτών
ΛΟΥΛΑΚΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ


 dimokratiki.gr

Advertisements