ΑΦΟΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ  «ΠΡΟΒΑΤΑ»  ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ «ΣΥΡΙΖΑ» !!! ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ…

Hράκλειο: Στο δρόμο τρίτεκνη οικογένεια - Τους έκαναν έξωση

Η γυναίκα μου με τον ένα μας γιο έμεινε στην πεθερά μου, που έχει ένα μικρό σπίτι στην Φορτέτσα. Εγώ με τα δύο υπόλοιπα παιδιά μας μείναμε σε μία αυλή ενός σπιτιού που είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει ένας κάτοικος της περιοχής», ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Ηρακλειώτης Ηλίας Ζαχαριουδάκης ο οποίος πέρασε το χθεσινό βράδυ μαζί με την οικογένειά του στον δρόμο έπειτα από έξωση που του έκανε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Η έξωση έγινε το πρωί με τον κ. Ζαχαριουδάκη να βλέπει την οικογένειά του να διασκορπίζεται σε διάφορα μέρη για να μπορεί να περάσει το βράδυ της.

 

«Η γυναίκα μου με τον ένα μας γιο έμεινε στην πεθερά μου, που έχει ένα μικρό σπίτι στην Φορτέτσα. Εγώ με τα δύο υπόλοιπα παιδιά μας μειναμε σε μία αυλή ενός σπιτιού που είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει ένας κάτοικος της περιοχής», ανέφερε στο Cretapost ο Ηλίας Ζαχαριουδάκης.


Δεν του έδωσαν ούτε δέκα μέρες περιθώριο για να βρει σπίτι
Τα προβλήματα με το συγκεκριμένο σπίτι ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες ανάμεσα στην οικογένεια του κ. Ζαχαριουδάκη και την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Ωστόσο, το εξώδικο στάλθηκε την περασμένη Παρασκευή και εκτελέστηκε χθες το πρωί χωρίς να αφήνουν ένα περιθώριο στην οικογένεια του κ. Ζαχαριουδάκη θα βρει ένα σπίτι.

«Είχαμε ζητήσει ένα περιθώριο δέκα μερών περίπου, έως τις 10 Αυγούστου προκειμένου να βρούμε ένα σπίτι για να εγκατασταθούμε. Ωστόσο, αυτό δεν το δέχθηκαν οι ιδιοκτήτες κι έτσι πήραμε κάποια από τα πράγματά μας και φύγαμε», επεσήμανε σχετικά ο κ. Ζαχαριουδάκης.

«Είχα ρίξει πολλά χρήματα για να φτιαχτεί αυτό το σπίτι»

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριουδάκη, εκείνος είχε φτιάξει το συγκεκριμένο σπίτι.

«Το σπίτι το είχαν χτίσει κάποιοι Γερμανοί και το πήρε με κληρονομιά η σημερινή οικογένεια ιδιοκτητών. Ωστόσο, εμείς το κατασκευάσαμε. Ρίξαμε πολλά χρήματα και φτιάξαμε ένα μικρό παλατάκι. Μάλιστα είχα προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια γιατί είχα σκοπό να το αγοράσω», υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριουδάκης.

Άνεργοι οι γονείς, φοιτητές τα παιδιά

Η κατάσταση την οποία βιώνει η συγκεκριμένη οικογένεια είναι πολύ ψυχοφθόρα καθώς αυτή την περίοδο και οι δύο γονείς είναι άνεργοι ενώ τα παιδιά είναι φοιτητές.

«Δεν ήθελα να γίνει αυτό το πράγμα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν μία έξωση. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και με έχει πικράνει το γεγονός ότι δεν μας δόθηκε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να φύγουμε από το σπίτι», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ζαχαριουδάκης ο οποίος και απευθύνει έκκληση, για να βρει να ενοικιάσει ένα σπίτι κοντά στη Φορτέτσα άμεσα.


Cretapost 

Advertisements