«Γεια σας,

Ονομάζομαι Στρατιδάκης Δ. Νικόλαος, είμαι αξιωματικός του Π.Ν. ε.α. και ιδρυτικό μέλος του κόμματος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά σε μία και μόνο ερώτηση…. Γιατί γίνεται αυτή η μεγάλη αδικία εις βάρος των γυναικών που είχαν την ατυχία να χάσουν τους συζύγους τους?

Οι κυρίες αυτές (χήρες), μπορεί να μην εργάστηκαν σε εργοστάσια και καταστήματα, όμως εργάστηκαν πολύ πιο δύσκολα για να δημιουργήσουν οικογένεια, να βοηθήσουν τα παιδιά τους, ώστε να γίνουν σωστοί Έλληνες πολίτες. Αυτές οι γυναίκες είναι ηρωίδες και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο! Δε τους φτάνει ο πόνος που έχασαν τους συζύγους τους, το κράτος θα πρέπει και να τις καταδικάσει?? Είναι γνωστό βέβαια ότι τα περισσότερα θύματα είναι από τις Ε.Δ. και τα Σ.Α, καθώς εκτελούν καθημερινά και με αυτοθυσία το καθήκον τους προς την πατρίδα και τους Έλληνες.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι σε όλα τα κράτη του πλανήτη οι Ε.Δ. και τα Σ.Α χαίρουν ευρείας εκτίμησης. Εδώ γιατί τόση απαξίωση?

Δεν νομίζω να φταίνε οι σύζυγοι των Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστών για τα θανατηφόρα ατυχήματα των συζύγων τους και ούτε για την οικονομική κατάντια της χώρας.

Για την κατάντια της χώρας – χωρίς να έχω πρόθεση να επιτεθώ σε κάποιον/κάποιους προσωπικά – ευθύνονται οι εκάστοτε κυβερνώντες και όχι οι χήρες και τα ορφανά παιδιά.

Όσον αφορά το γιατί δεν εργαζόντουσαν οι σύζυγοι των Στρατιωτικών, ο λόγος είναι ένας. Για να εργαστεί κάποιος πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Πώς και που να εργαστεί η σύζυγος του υπαξιωματικού και αξιωματικού, όταν κάθε δυο περίπου χρόνια υποχρεώνεται να αλλάξει πόλη, επειδή παντρεύτηκε Στρατιωτικό, ο οποίος μετατίθεται από την μία άκρη της Ελλάδος στην άλλη?

Με αυτό τον τρόπο καταδικάζετε τους Στρατιωτικούς να μην παντρευτούν και να μη κάνουν οικογένεια. Ποια γυναίκα θα παντρευτεί Στρατιωτικό, να τρέχει από κατσάβραχο σε κατσάβραχο και να ζει με την αγωνία αν ο σύζυγος της γυρίσει ή τον φέρουν πίσω σε κουτί? Και στο τέλος να πάρει 200-300 ευρώ? Και να τα κάνει τι? Με αυτά θα ζήσουν η χήρα και τα ορφανά??

θέλω να πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα καταλάβετε ότι αυτό που διαπράττεται εις βάρος των γυναικών που έχασαν τους συζύγους τους, αποτελεί καθαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα αποκατασταθεί η αδικία αυτή..

Υ.Γ. Εμείς του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας(Κόμμα Αποστράτων) θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να προστατεύσουμε αυτές τις ηρωίδες γυναίκες, γιατί το αξίζουν.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Δ Στρατιδάκης

Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος Κ.Ε.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Advertisements