Όμηρος των παρακρατικών η κυβέρνηση: Έσπασαν και την Ερμού για την “Ηριάννα” τα συντρόφια - Φωτογραφίες, Βίντεο

Ύστερα από τις καταστροφές μέσα και γύρω από το κτήριο του Αρείου Πάγου ύστερα από την ανακοίνωση της αποφάσεως σχετικά με την καταδικασμένη για τρομοκρατία “Ηριάννα”, τα συντρόφια του Σύριζα συνέχισαν ακάθεκτοι το παρακρατικό τους έργο.

 

Συγκεκριμένα, σε πορεία παρακρατικών ομάδων, που διεξήχθη από το Μοναστηράκι προς το Σύνταγμα, οι αλήτες της αριστεράς και της “προόδου”, τα συντρόφια του Σύριζα και πιθανότατα γιοι υπουργών της κυβέρνησης, προέβησαν σε εκτeταμένους βανδαλισμούς καταστημάτων στον εμπορικότερο δρόμο των Αθηνών, την Ερμού.

Το θράσος των παρακρατικών είχε συστηματικά καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ώρες. Από την μία η απάθεια των αρχών και της κυβέρνησης στην… προθέρμανσή τους με τον ξυλοδαρμό τουρίστα (!), η απουσία συλλήψεων ή έστω προσαγωγών από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Άρειο Πάγο, αλλά και η αναφανδόν στήριξη που έλαβαν από την κυβέρνηση είχαν ως λογικό επακόλουθο τους νυχτερινούς βανδαλισμούς και το πλιάτσικο.

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να κάνουμε έναν υποθετικό παραλληλισμό και να ρωτήσουμε τους καναλάρχες, τους δημοσιογράφους, τις φυλλάδες και τους πολιτικάντηδες τι ακριβώς θα έλεγαν, πόση διάρκεια θα είχαν τα αφιερώματά τους και πόσο απόλυτη θα ήταν η καταδίκη τους στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή είχε προβεί σε ανάλογα επεισόδια. Το ερώτημα θα ήταν άστοχο διότι έχει ήδη απαντηθεί: Τώρα δεν λένε τίποτα, ενώ αν ένας Χρυσαυγίτης βήξει στραβά ουρλιάζουν και κάνουν αφιερώματα για την πιθανή εξάπλωση της γρίπης από την Χρυσή Αυγή.

Καθαρά για την… ιστορία, μετά και από αυτούς τους βανδαλισμούς, η αστυνομία προέβη σε 13 προσαγωγές. Και οι 13 αφέθησαν ελεύθεροι, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. “Απεχθές μέτρο η προσαγωγή” που έλεγε κι ο σύντροφος Τόσκας.
Ωμή παρέμβαση Κοντονή στην Δικαιοσύνη: Αποφυλακίστε την καταδικασμένη Ηριάννα !!!

Οι σχέσεις των συριζαίων με την εγχώρια τρομοκρατία και με την παρακρατική αριστερά φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα από την απόφαση που εκδόθηκε για την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ «Ηριάννα».

Εκτός εαυτού βγήκαν οι συριζαίοι και έφτασαν στο σημείο να εξαπολύουν μύδρους κατά της Δικαιοσύνης. Έφτασε, μάλιστα, ολόκληρος «υπουργός Δικαιοσύνης» να κάνει λόγο για «λάθος απόφαση» (!) μιλώντας από βήματος Βουλής, προβαίνοντας σε μία αδιανόητη παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.

Αυτοί που ξεπέρασαν όμως τα όρια ήταν το περιβόητο «Τμήμα Δικαιωμάτων» του Σύριζα, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση που είχε τίτλο: «Οι Μιχαλολιάκοι βγαίνουν, οι Ηριάννες μπαίνουν φυλακή».

Πιασιάρικος ο τίτλος, «σύντροφοι», μόνο που έχει ως μειονέκτημα ότι είναι γραμμένος από εμπαθείς και απευθύνεται σε ηλιθίους.

Η αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πλειάδας βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου ήταν αποτέλεσμα παρέλευσης του δεκαοχταμήνου, του ανώτατου ορίου προφυλακίσεως κατά το Σύνταγμα, ενώ η προφυλάκισή τους ήταν αποτέλεσμα πολιτικής σκευωρίας του κυκλώματος Σαμαρά και ενός πορίσματος που στερείται οποιασδήποτε νομικής βάσεως, όπως αποδεικνύεται σε κάθε δικάσιμο συνεδρίαση.

Σε πλήρη αντιδιαστολή η «Ηριάννα» είναι καταδικασμένη πρωτόδικα για τρομοκρατία, απόρροια στοιχείων και το γεγονός ότι συμμετείχε σε εκδηλώσεις του Σύριζα προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί από την δικαιοσύνη ούτε καν ως ελαφρυντικό, πόσω μάλλον ως στοιχείο που να παραγράφει τα αδικήματα.

Το γεγονός πως η οργισμένη και αψυχολόγητη αντίδραση του υπουργού, αλλά και του «Τμήματος Δικαιωμάτων» του Σύριζα, συνάδει με τις όμοιες αντιδράσεις των παρακρατικών που έσπασαν τον Άρειο Πάγο, αλήθεια, πώς αξιολογείται;


ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ??? ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

Πέφτουμε απο τα σύννεφα που το εγχώριο καθεστωτικό εβραιομπολσεβικαριό είναι ομοούσιο με το παρακρατικό αναρχοΜΚΟδοτούμενο συγγενολόϊ του . Την συγκεκριμένη εβραιομπολσεβίκα την προορίζουν για «διδάκτορα» «πανεπιστημίων», αφού   αυτή η κλίκα έχει καταλάβει τα Ελλαδικά εκμαυλιστήρια -«πανεπιστήμια»   και μην απορεί ουδείς αν την δει υπουργό είτε της ΝΔ, είτε του ΠΑΣΟΚ,  είτε του ΣΥΡΙΖΑ!!!  ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Tελικά οι σχέσεις των συριζαίων με την εγχώρια τρομοκρατία και με την παρακρατική αριστερά φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα από την απόφαση που εκδόθηκε για την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ «Ηριάννα».

Advertisements