Ειρηνοδικείο Ηρακλείου ~ Τετάρτη 7/06/2017

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστήρια πλειστηριασμοί Ηράκλειο

Ηράκλειο: «Χτύπησε» την πρώτη κατοικία του αδερφού του, που βγήκε στο σφυρί!!! ~ (Video)

Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου 7/06/2017 η διαδικασία εξελίχθηκε επεισοδιακά. Δυστυχώς η αναλγησία κάποιων από τους «επισπεύδοντας» τσακίζει κόκαλα, καθότι είχαμε να κάνουμε με συγγένεια πρώτου βαθμού, χαρακτηριστικά ο αδελφός διεκδίκησε με δόλο το ακίνητο του αδελφού για ένα ευτελές ποσό κάτω των δέκα χιλιάδων ευρώ. Το ακίνητο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου 4 στρεμμάτων με οικία 500 τ.μ.περίπου Οι παρευρισκόμενοι από το κίνημα του Ειρηνοδικείου που έχει αναπτυχθεί εδώ και 4 χρόνια στην πόλη μας, γίναμε μάρτυρες απίθανων συμβάντων. Ο οφειλέτης αδελφός κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου τον παρέλαβε, Ωστόσο η συμβολαιογράφος ονόματι Σφίγγα, συνέχισε απτόητη, έχοντας την προστασία των ματατζήδων και παρ’ όλες τις αντιδράσεις εισήλθε στο χώρο για να ολοκληρώσει το «νόμιμο» έργο της αρπαγής πρώτης κατοικίας για ευτελές ποσό χρέους σε σχέση με την αντικειμενική αξία του ακινήτου.

 

 

Η έκπληξη ήταν εντός όπου ο έτερος αδελφός την περίμενε έχοντας εισέλθει ώρες πριν χωρίς να έχει γίνει αντιληπτός για να καταθέσει την προσφορά του.! Μέχρι το τέλος της διαδικασίας η προσφορά δεν έγινε γνωστή στο κοινό, γιατί είτε η συμβολαιογράφος προφανώς ενοχλημένη από τη στάση του ακροατηρίου δε φάνηκε να ενδιαφέρεται να τηρήσει τα νόμιμα είτε θεώρησε ότι λειτούργησε εξολοκλήρου στα πλαίσια της νόμιμης «αρπαχτής» έτσι αναχώρησε χωρίς να κάνει γνωστή την προσφορά. Το κίνημα αποφάσισε να παραστεί με τα μέλη του σαν μάρτυρας κατηγορίας σε μήνυση που θα κατατεθεί από τον πάσχοντα οφειλέτη στηρίζοντας το νόμιμο δικαίωμα του κάθε πολίτη να προστατεύει το νοικοκυριό του που βλέπει να υφαρπάζουν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες! Η Λαϊκή Συνέλευση Στάση Πληρωμών (ΛΣΣΠ) καταγγέλλει την μη προστασία της πρώτης κατοικίας όπως ορίζει το Σύνταγμα, η καταστρατήγηση του οποίου οδηγεί σε καταστάσεις κάθε άλλο παρά δημοκρατικές…

https://www.facebook.com/groups/synel…

Ti βλέπουμε στο βιντεάκι:  Πλειστηριασμός μεταξύ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ήταν! Αυτός που βλέπεις να πέφτει στο πεζοδρόμιο είναι ο ένας από τα δύο αδέρφια και είναι καρδιακός ο άνθρωπος, και είναι αυτός του οποίου το σπίτι το πήρε ο αδερφός του (αδερφός τρόπος του λέγειν…) επειδή του χρωστούσε έξι χιλιάδες 6.000…. Και είναι τόσο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ο μικρός αδερφός (είναι ο χοντρός που θα δεις στο βίντεο μέσα στην αίθουσα) που για 6 χιλιάρικα συν τόκους, του πήρε του αλλου το σπίτι! με τη βοήθεια της καριόλας της συμβολαιογράφου

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Αδελφός διεκδίκησε το ακίνητο του αδελφού του που βγήκε σε πληστειριασμό, για ποσό κάτων των 10.000 ευρώ – Μήνυση θα καταθέσει ο δέυτερος.

Επεισοδιακή η διαδικασία χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου όπου αδελφός «χτύπησε» πρώτη κατοικία του αδελφού του για ευτελές ποσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών που βρέθηκε χθες, για μια ακόμη φορά στο Ειρηνοδικείο, το ακίνητο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου 4 στρεμμάτων με οικία 500 τ.μ.περίπου

Ο οφειλέτης αδελφός κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου τον παρέλαβε, Ωστόσο η συμβολαιογράφος συνέχισε τη διαικασία.

Η έκπληξη ήταν εντός όπου ο έτερος αδελφός περίμενε έχοντας εισέλθει ώρες πριν χωρίς να έχει γίνει αντιληπτός για να καταθέσει την προσφορά του!

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών αποφάσισε να παραστεί με τα μέλη της σαν μάρτυρας κατηγορίας σε μήνυση που θα κατατεθεί από τον πάσχοντα οφειλέτη.