Φωτογραφία του Φανης Αμπατζης.

ΑΡΑΓΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ;;; ΜΗΠΩΣ Η ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ (ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ) ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ;;; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΕΥΘΕΙΑ …..
Αν και έχουν περάσει πάνω απο 24 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης που κόστισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους και τον τραυματισμό άλλων 16, εκ των οποίων ορισμένοι πολύ σοβαρά, η κοινή γνώμη εξακολουθεί να είναι απληροφορητη για τα αίτια που προκάλεσαν τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας Intercity.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει ποτέ στο παρελθόν σημειωθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που να δικαιολογεί αυτόν τον εκτροχιασμό, και κυρίως την ορμή της μηχανής του τρένου που εισήλθε σε σπίτι και το διαπέρασε.
Ο ΟΣΕ είχε ανακοινώσει νωρίς το πρωί πως κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού κύριου Σπίρτζη θα έσπευδε επί τόπου η ηγεσία του οργανισμού με την ομάδα εμπειρογνωμόνων προκειμένου να εξιχνιάσουν τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα. Και εμείς ρωτάμε τον Ο.Σ.Ε., την ΕΛ.ΑΣ. και τις δικαστικές Αρχές ε υ θ έ ω ς: ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ; με αποτέλεσμα τον «ανεξήγητο» θανατηφόρο εκτροχιασμό…
Τέλος είναι γνωστό πως οι γύφτοι ασχολούνται αποκλειστικά με κλοπές μεταλλευτικού υλικού και ειδικά ράγες από τον ΟΣΕ.

Advertisements