ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ψηφίζω με τα 2 χέρια κόψιμο συντάξεων-αφορολόγητου!»

από Δημοσιοκάφρο που μπήκε στη βουλή, τί περιμένεις??? ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ…

Απίστευτο! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει μεταρρυθμίσεις το κόψιμο συντάξεων και αφορολόγητου, που μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να κάνει! -ΑΚΟΥΣΤΕ το πούστη πιο κάτω στο βίντεο  …Διότι νιώθω, έπρεπε να πει, ότι δεν κινδυνεύω να χάσω την θέση μου, όπερ τον μισθό μου.
Που θα πάω τώρα 60 και χρονών άνθρωπος, με τέτοια κρίση που σέρνεται στην πιάτσα και ποια πόρτα να χτυπήσω, όπως τα κατάφερα.
Όλα αυτά, έπρεπε να πει.

Να θυμίσω ότι επί του Πραξικοπήματος στην Ελλάδα το ’67, ήταν στην ΕΙΡΤ και συγκεκριμένα το 1971 πήρε την συνέντευξη από τον Telly Savalas.

Προσέξτε δε και την επίθεση στην δημοσιογράφο, επειδή «τόλμησε» να τον ρωτήσει κάτι.

 

Ένα απόσπασμα που όσες φορές και να το ακούσεις δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις.
Όπως είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (o Nάσος Αθανασίου) «θα ψηφίσω και με τα 2 μου χέρια διότι νιώθω ότι σώζω τη χώρα μου». Για να συνεχίσει «αυτή η συμφωνία έχει 2 τομές που ζητούσε το ΔΝΤ, στις οποίες λόγω των αντίμετρων συμβιβαστήκαμε. Μία τομή είναι στους συνταξιούχους, μειώνεται η συνταξιοδοτική δαπάνη, η άλλη τομή είναι στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης».
Υποστήριξε μάλιστα ότι «αυτές τις 2 μεταρρυθμίσεις μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να τις κάνει, τέλος!»

https://goo.gl/pdxghf
Ολόκληρο το απόσπασμα:

Νιώθεις?… νιώθεις ε? …άσε ρε που νιώθεις κιόλα… μ@λάκα… Απ’ το ξύλο που θα φας (και με τα δυο τα χέρια θα σε βαράνε- εσύ απλά μαλακίζεσαι και με τα δυό σου), δεν θα νιώθεις τίποτα στο τέλος…  Ξέρεις τι σημαίνει σύνταξη βρε ΑΛΗΤΗ ; Σύνταξη είναι οι καταθέσεις που κάνει ο κάθε πολίτης από την δουλειά του με τον ιδρώτα του , μήνα με τον μήνα ! Ειναι δικά μας λεφτά και οχι δικά σας ! Παλιό ρεμπεσκέδες , ΤΟΜΑΡΙΑ του κερατά ! Ετοιμαστείτε όμως  για λυντσάρισμα, όταν θα μας φέρετε τη πείνα !  – Να κόψουν τις βουλευτικές συντάξεις που είναι 70.000€ τον χρόνο αντί των 6.000€ και 7.000€ των πολιτών !
– Να κόψουν το βουλευτικό αφορολόγητο που είναι στις 100.000€ αντί των 5000 των πολιτών. Φτάνει ποια η κοροϊδία ! STOP !  Ως εδώ και μη παρέκει ! ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !!!

Advertisements