– Ανεξαρτήτως αποτελέσματος… η Γαλλία θα κυβερνηθεί από γυναίκα!

 

 

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος… η Γαλλία θα κυβερνηθεί από γυναίκα!

Μια φράση της Μαρίν Λε Πεν, που τα λέει όλα!

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του 2ου γύρου, η Γαλλία θα κυβερνηθεί από γυναίκα. Από εμένα ή από την Μέρκελ«… δήλωσε η Μαρίν Λε Πεν κι έχει δίκιο.

ΣΟΚ! Το βίντεο που αποδόμησε τον Μακρόν…

Σημειώνει –επί τροχάδην– ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Επίσκεψη στο εργοστάσιο «Whirlpool» που πούλησε ο Ολάντ στις ΗΠΑ και απολύει 300 εργαζομένους, ενόψει της…
οριστικής παύσης λειτουργίας και μεταφοράς του στη Ρουμανία το 2018, έκανε ο «Υποψήφιος του Λαού«, όπως περιγράφει τον προεκλογικό του αγώνα ο εκλεκτός των Ρότσιλντ.
Δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τους εργάτες, που εξαγριωμένοι ήθελαν να τον λιντσάρουν, αλλά με τη διοίκηση και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους.
Ματαιώθηκε η συνάντηση και χειραψίες με τους εργάτες, ώστε να προβληθεί κι ενισχυθεί προφίλ του «Υποψήφιου του Λαού» που τόσο έχει ανάγκη η μαριονέτα της τρόικας. Η ματαίωση κάτω από σφυρίγματα, αποδοκιμασίες, κάψιμο λάστιχων αυτοκινήτων, οργή, θυμός από τους εργάτες.

«Η υπόσχεση της Λεπέν για κλείσιμο των συνόρων είναι ψέμα…» έκραζε ο Μακρόν (μιας και οι παράνομοι ή νόμιμοι μετανάστες, πρόσφυγες κι όπως θέλει να τους αποκαλέσει ο καθένας, δεν αμείβονται με μισθούς Γάλλων εργατών…).
Κι ήρθε το βίντεο μετά από αυτή την επίσκεψη του Μακρόν στη φάμπρικα της απελπισίας και της ανεργίας. Ο Μακρόν μόλις επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο για να φύγει κακήν κακώς, αρπάζει αντιμικροβιακά μαντήλια και σκουπίζει με επιμέλεια, σαν χειρούργος, τα χέρια του που χαιρέτισαν τα «βρωμόχερα εργατών» κι ας ήταν εκπροσώπων συνδικαλιστών.

http://dai.ly/x5jylg3

blob:http%3A//www.dailymotion.com/60551b2b-0c5e-414b-ae03-c705f30b360f

Αυτή η «λεπτομέρεια» συγκλονίζει τη Γαλλία…
Στο ίδιο εργοστάσιο η «ακροδεξιά» Λεπέν με πρόγραμμα αριστεράς, κατακτήσεων της εποχής Μιτεράν: εθνικοποίηση ΤΩΡΑ της «Whirlpool, 35 ώρες εργασία την εβδομάδα, σύνταξη στα 60, όχι πόλεμο στη Συρία, όχι κυρώσεις στη Ρωσία, όχι στο ευρώ… Κι οι εργάτες, προλεταριάτο του μεροκάματου, κομμουνιστές εργάτες από παππού και πατέρα… την θεοποιούν…

Κάτι νέο γεννιέται κι αναμένουμε τις αναταράξεις… Θα μπορέσει να επιβληθεί στους λαούς το υπερεθνικό κεφάλαιο, θα τους κρατήσει υποταγμένους;

http://dai.ly/x5jv9kw