https://www.scribd.com/document/346190800

ΕΥΠ και Εισαγγελικές Αρχές τροφοδοτούν με απόρρητες πληροφορίες την εφημερίδα “DOCUMENTO

του Κώστα Βαξεβάνη.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μέρος Α’

Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ε Σ    Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

 

 

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών,

κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στηνΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η εφημερίδα «DOCUMENTO», είτε δημοσιεύει ανυπόστατες ειδήσεις (που δεν το νομίζω…) αναφορικά με την υπόθεση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, πως δήθεν ερευνούν οι εισαγγελείς ξανά…. τα στοιχεία της «μαγειρεμένης» λίστα Λαγκάρντ, (ενώ θα έπρεπε να τον ερευνούν για πολλά περισσότερα εγκλήματα αυτών και πολλούς άλλους).

Αλλιώς, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και η εφημερίδα του “DOCUMENTO” ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Και αυτό διότι, τα όσα «αποκαλύπτει» ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην εφημερίδα του “Documento” δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα αληθινά-πραγματικά στοιχεία του ΠΑΝΑΜΑ.

(στοιχεία στην κατοχή μου, τα οποία γνωστοποίησα δημοσίως και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, χάθηκαν μέχρι και οι εισαγγελείς…!!!)

Άλλα τα στοιχεία και είναι πολύ διαφορετικά από αυτά του ΠΑΝΑΜΑ που δήθεν περιγράφει.

Πρόκειται για απόρρητα στοιχεία, που κατέχει ο Κώστας Βαξεβάνης, και τα χρησιμοποιούν alecarte πολιτικοί σε συνεργασία με δικαστές, ως κοινοί τρομοκράτες, εκβιάζοντας κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις, δίνοντας τα σε εφημερίδες όπως το “Document” του Κώστα Βαξεβάνη κάθε φορά που νιώθουν την δυσφορία των Ελλήνων και τρέμουν τις κλωτσιές και τις πέτρες, για να δημιουργούνε αποπροσανατολισμό στο κοπάδι.

Έτσι και η υπόθεση περί σχέσης  της «γιαγιάς» της συζύγου Μανώλη Κεφαλογιάννη κας. Ελένης Σάφρα – Κουμανιώτου και το ότι ίδρυσε της OFFSHORE εταιρεία «Barbitos Investment S.A.» στον ΠΑΝΑΜΑ στα 83, και ότι από τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ προκύπτει ότι η σύζυγος Κεφαλογιάννη συνδέεται τραπεζικά με τη γιαγιά της Ελένη Σάφρα – Κουμανιώτου.

Με μία διαφορά, από τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του ΠΑΝΑΜΑ δεν προκύπτει ούτε αποδεικνύεται κάτι τέτοιο.

Δηλαδή από το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Παναμέζικης OFFSHORE εταιρείας Barbitos Investment SA, και τα επίσημα στοιχεία του ΠΑΝΑΜΑ δεν γράφουν πουθενά αυτά που ισχυρίζεται o δημοσιογράφος – «Φιλιππινέζα» Κώστας Βαξεβάνης στην εφημερίδα του “Document”.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ;

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ, αυτά που δεν θέλουν να ξέρουν οι Εισαγγελείς, για να μας πει το κάθε δημοσιογραφικό λαμόγιο τύπου ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ από πού προκύπτει ότι η «Γιαγιά» που γράφει είναι ιδρυτής τηςOFFSHORE εταιρείας στον ΠΑΝΑΜΑ.  

«Barbitos Investment S.A.»

Εάν ο Βαξεβάνης-Documento δεν ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, (που έχουν), τότε ας τον «μαζέψει» κάποιος εδώ και τώρα, να γίνει η αρχή από κάπου!!!

ΟΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΕΔΩ: http://www.documentonews.gr/article/manwlhs-kefalogiannhs-h-offshore-ths-giagias-kai-o-misthos-ths-moirasias-sto-documento-poy-kykloforei-thn-kyriakh

Και ΕΔΩ: https://left.gr/news/documento-o-eyrovoyleytis-kefalogiannis-i-miza-apo-ti-synergatida-toy-kai-i-offshore-tis

Οσο αφορά τα περί ανυπόστατων ειδήσεων, δεν με εκπλήσσει τίποτα πια. Βόθρος και παρακράτος κυβερνούν, ακριβώς όπως κυβερνούσαν τόσα χρόνια, με την ίδια πρακτική, ακριβώς όπως κάνουν και άλλοι, ειδικότερα κατά την πρακτική του δημοσιογράφου-ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ Ιωάννη Φιλιππάκη εκ-δότης τηςεφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Εξάλλου, δεν θα είναι η πρώτη φορά…ούτε η μοναδική περίπτωση του Μανώλη Κεφαλογιάννη για την οποία ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης «Φιλιππινέζα» του βρώμικου συστήματος του παρακράτους έχει τροφοδοτηθεί με απόρρητες πληροφορίες της ΕΥΠ, αποκαλύπτοντας απόρρητα εθνικά μυστικά και μυστικές κατασκοπευτικές δράσεις και ταυτότητες ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ με δράση στην ΤΟΥΡΚΙΑ όπως έκαναν με εμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ προδίδοντας με, και τους έχουν και κυκλοφορούν «ακρέμαστους».

Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι αυτός που έλαβε απόρρητα στοιχεία κατασκοπευτικής δράσης της ΕΥΠ σχετικά και με άλλη άκρως σοβαρή ΥΠΟΘΕΣΗ: «παραεμπόριο με τις Ελληνικές Schengen Visa  στην Τουρκία, από τον βρώμικο κατά τον Πάνο Καμμένο ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Παναγιώτη Νικολούδη, τότε, ΕΔΩ:    http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/skandalo-me-paranomes-bizes-sto-elliniko-prokseneio-kwnstantinoupolis     Όλα αυτά πολύ πριν ακόμα ολοκληρωθεί πλήρως η έρευνα, απαγγελθούν κατηγορίες και γίνουν συλλήψεις.

Ο Κώστας Βαξεβάνης δημοσιοποίησε τις απόρρητες πληροφορίες για την ΥΠΟΘΕΣΗ «παραεμπόριο με τις Ελληνικές Schengen Visa  στην Τουρκία, αποκαλύπτονταςμε αυτόν τον τρόπο την ταυτότητα μου ως μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ- κατάσκοπος στην Τουρκία, (μιας και δεν υπήρξε άλλος που είχε εισχωρήσει τόσο βαθιά στα κυκλώματα αυτά που έχουν ως εγκεφάλους ένστολους και πολιτικούς στην Τουρκία όσο και στην χώρα μας).

Με αυτόν τον τρόπο  προειδοποίησαν τους «εγκεφάλους» εμπλεκόμενους με το  «παραεμπόριο με τις Ελληνικές Schengen Visa  στην Τουρκία, και τους συνεργάτες τους στα ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που ως γνωστό είχα συνδράμει τα μέγιστα στην αποκάλυψη τους στην ΕΥΠ αποτέλεσμα της κατασκοπευτικής μου δράσεις, και παρότι είχε πολύ δουλειά για να γίνει ακόμα.

Η ΕΥΠ αποφάσισε ότι δεν ήθελε άλλο κατασκοπευτική δράση από την ΤΟΥΡΚΙΑ, και με πρόδωσαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΔΩ: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/656807  και γράφτηκαν πολλά, ενδεικτικά όπως ΕΔΩ: http://www.logiosermis.net/2016/05/blog-post_767.html#.WP2h9vmGPIU κα., σχετικά με την ΥΠΟΘΕΣΗ χωρίς ωστόσο να ενδιαφερθεί κανείς Εισαγγελέας στην Κολομβία των Βενεζουέλων των Βαλκανίων, http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_97.html#.WP2iivmGPIU

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ

Που μόνο για «γιαγιάδες» δεν γράφει…!!!

Στα παναμέζικα «SUSCRIPTOR» σημαίνει Μέτοχος – Ιδρυτής (αυτός που καταβάλει τα χρήματα) και τους αναφέρει ξεκάθαρα παρακάτω: 

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του ΠΑΝΑΜΑ, (αρχείων στην κατοχή μου), οι ΜΕΤΟΧΟΙ της OFFSHOREεταιρείας στον ΠΑΝΑΜΑ “Barbitos Investment S.A.”  είναι 2/δύο εταιρείες, συγκεκριμένα DULCAN INC. και η WINSLEYINC., για «γιαγιά» δεν γράφει πάντως…!

Τώρα θα μου πείτε ότι, μήπως, ίσως, «πίσω» από αυτές τις εταιρείες υπάρχει κρυμμένη καμιά «γιαγιά» της συζύγου του ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ;

Από τον πρώτο έλεγχο των στοιχείων παρότι τα αρχεία είναι εκατοντάδες…. μόνο για αυτήν την ΥΠΟΘΕΣΗ: «γιαγιά» της συζύγου του ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΙΑ «ΓΙΑΓΙΑ»

εκτός και εάν η «γιαγιά» της συζύγου του ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, που γράφει το «DOCUMENTO» είναι αυτή εδώ παρακάτω:

Διότι, τα ξεπλύματα των κλεμμένων και μαύρων χρημάτων που έχει στο επενδυτικό «χαρτοφυλάκιο» του ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ έχουν χρησιμοποιήσει για κάλυψη ΜΕΤΟΧΟΥΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ «αχυράνθρωπους»  και είναι πολλές οι περιπτώσεις.

Στην συγκεκριμένη ΥΠΟΘΕΣΗ η «γιαγιά» της συζύγου του ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, που γράφει το «DOCUMENTO» θα μπορούσε να είναι αυτό το «φάντασμα» παραπάνω που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον, και εμφανίζεται ως διαχειρίστρια, νομικών προσώπων-εταιρειών τους ΠΑΝΑΜΑ μετοχικών συμμετοχών επενδύσεων σε χιλιάδες εταιρείες, όπου καμία 300ρια από δαύτες, κάνει διαχείριση κλεμμένων ο κάθε ΜΕΤΑΞΑΣ με βάση την ΕΛΒΕΤΙΑ, και δεν είναι ο μόνος.

ΟΜΩΣ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ – ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ALE CARTE ?

Γιατί δεν λειτουργούνε το ίδιο και για τους χιλιάδες ΚΛΕΦΤΕΣ του Ελληνικού Δημοσίου στις τόσες ΛΙΣΤΕΣ και πλήθος ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ που έχουν στην κατοχή τους, που έγιναν αιτία να πληρώνουν με αίμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα, και για τις επόμενες δεκαετίες αγνώστου αριθμού. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ π.χ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε πλήρη ανάλυση (χωρίς να δαπανηθεί ούτε χρόνος ούτε χρήμα για έρευνα, καθότι τα έχω όλα έτοιμα), στο περιβόητοCD με τα στοιχεία του Δικτύου Οργανωμένου Εγκλήματος που «ροκάνισε» η τ. Εισαγγελέας Διαφθοράς ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ https://www.scribd.com/document/343628836

Κατά τα άλλα η ΕΛΛΑΔΑ ως κράτος διαθέτει μας λένε αδιάφθορους Εισαγγελείς. Ένα ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ θα το πίστευαν ευκολότερα ακόμα και τα γίδια.

2017-04-22 19:58 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:

Ψεύτης ό «μάγκας» ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ https://www.scribd.com/document/345974685

Που νομίζει ότι έχει να κάνει μόνο με  γίδια-Βερύκιους και βοθρολύματα-Φιλιππάκηδες που σου γράφουν δίστηλο για 100 ευρώ.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΩΡΑ ΠΑΝΟΥΛΗ…

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο Πάνος Καμμένος, όχι μόνο δεν είπε των Τούρκων «ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ» όπως διέρρευσαν οι «Φιλιππινέζες» δημοσιογράφοι σε μία προσπάθεια να ρετουσάρουν «πατριωτικά» το βρώμικο προφίλ του ΥΕΘΑ της χώρας ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, που μεγάλωσε με το «μαύρο» χρήμα των OFFSHORE του ΠΑΝΑΜΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ:

https://www.scribd.com/doc/312096977

https://www.scribd.com/document/332901546

Αλλά έχει συμφωνήσει και από πάνω, στο να μπορούνε οι ΤΟΥΡΚΟΙ να δρούνε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ και μάλιστα με ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Διοίκηση…!!!

Κατά τα άλλα, πότε-πότε κάνει τον πατριώτη για το θεαθήναι. ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ είναι αυτός που έχει αποδεχθεί, συμφωνώντας με το ΝΑΤΟ  στο να μπορούνε τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας υπο την σκέπη του ΝΑΤΟ να δρούνε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ.

Το έκανε λέι….για να μας «προστατεύουν» από την παράνομη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, την δράση των διακινητών λαθρομεταναστών, και μαζί άλλων εγκληματικών στοιχείων, που δρούνε ανενόχλητοι στο Αιγαίο χωρίς σύνορα, καθότι η «προστασία» που τους παρέχετε είναι υψηλή…!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΥΠ TOY ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ…. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΜΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΒΙΛΕΣ… ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ… ΣΤΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ προφανώς για τους δικούς του λόγους, για αυτό με πρόδωσαν, διότι δεν ήθελαν καμία λύση, ειδικά στο πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης ήθελαν ένα μπάχαλο, διότι μόνο έτσι οικονομάνε όλοι..!!!

ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ με τον τρόπο που βρήκαν να καλύψουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε βάρος της χώρας μας οι Κυβερνώντες.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  Η συμφωνία της 11ης Φεβρουαρίου 2016 που ΖΗΤΗΣΕ ο ΥΕΘΑ της χώρας μας ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και περιγράφει ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, και όχι το «αει σιχτίρ» του κάθε σαλιάρη Βερύκιου.

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=iDnDuaaFXYs

το ηχητικό αρχείο-δήλωση του ΓΕΝΣ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ Γενικού Γραμματέα ΝΑΤΟ με ημερομηνία 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016  Στο 0:40 το επίμαχο σημείο που θα διαψεύσει τον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, εφόσον τολμήσει να ξεστομίσει καμία από τις σαχλαμάρες του.

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

«Μόλις συμφωνήσαμε ότι το ΝΑΤΟ θα παράσχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών. Αυτό βασίζεται σε κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας.»

Έτσι δεν θα μπερδεύονται τα σκάφη του Λιμενικού Ελλάδας και Τουρκίας…με τα χωρικά ύδατα, αφού αυτό πια θα το πράττουν τα πολεμικά πλοία της Γερμανίας Τουρκίας, Ελλάδας…!!!

Ολα αυτά, πέρα από τα δώρα που στα μουλωχτά ανταλλάσσουνε τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΕΘΑ της χώρας μας, συγκεκριμένα το ΤΠΚ Κρυσταλλίδης P69 με αυτό της Τουρκίας F-505 TCG Bafra ενώ έπλεαν παρεούλα στην Μεσόγειο, μετά την αναχώρηση τους από την Βηρυτό του  Λιβάνου, συμμετέχοντας σε αποστολή του ΟΗΕ –

ΑΠΟ ΤΟ 2:15 ΤΟ VIDEO ΕΔΩ: https://youtu.be/fmuYwaBYACw

Ευτυχώς που έχουμε και τον Βερύκιο και ρίχνει στους Τούρκους κανένα «αει σιχτίρ» και μετα τις ειδήσεις στα βοθροκάναλα πάνε και κοιμούνται τα βράδια ήσυχα όλα τα γίδια.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΕΘΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ https://www.scribd.com/document/340722733

2017-04-12 12:56 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:

Υπόθεση «Ντορελίτα» ΜΕΡΟΣ Β https://www.scribd.com/document/344962291

το  Μαξίμου «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ»  την «Ντορελίτα»

το άλλο με τον ΤΟΤΟ είναι καλύτερο…

Άκρως σκοτεινές και επικίνδυνες καταστάσεις με τα όσα δεν «γνωρίζει» το  Μαξίμου για την εταιρεία  «Ντορελίτα»  και τα 500,000.00 Δολάρια, τα οποία είναι πολύ περισσότερα, επιβεβαιωμένα «πετάνε» υπό την συγκάλυψη πολλών προς την Αμερική για την Κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την “ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, και Αξιωματούχους της…”

Το πώς γίνεται αυτό εν μέσω capital control, κακώς αναρωτιόμαστε, αρκεί να δει κανείς τις φωτογραφίες και να διαβάσει το περιεχόμενο των στοιχείων των αποκαλύψεων για να καταλάβει.

Η δράση της «Ντορελίτα» έχει βάση το Κολωνάκι, με πρωταγωνιστές γνώριμους χαρακτήρες όπως είναι ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής του Τηλεμάχου, κάτοικος Αθηνών, Σπύρου Μερκούρη 35, κάτοχος του Α.Δ.Τ. Χ ΧΧΧΧΧ/24.12.2004 Τ.Α. Παγκρατίου, «ανθρώπου» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής του Τηλεμάχου, είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε ακόμα 2 υποθέσεις με ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ «ΠΛΑΤΕΣ» – ΜΑΞΙΜΟΥ, με αρκετό άρωμα μυστικών υπηρεσιών, παρακράτους, διεφθαρμένων εμπορικών συναλλαγών, με εκατομμύρια δολάρια δωροδοκιών, και πολλά άλλα σχετικά, που ωφέλησαν πολλούς… για τα οποία σήμερα πληρώνουν με αίμα οι Ελληνες.

ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/283309854

ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/98645730

ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/103204348

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ εδώ και πολύ καιρό στις Εισαγγελικές Αρχές της χώρας που φρόντισαν να τα «παραβλέψουν» πολλά άλλα να τα καταστρέψουν, όπως έκαναν και σε πολλές άλλες υποθέσεις, με στοιχεία, και το Γιατί; Έχει μόνο μία απάντηση και είναι πολύ απλή, «ξεματιάστηκαν στο να διαβάζουν «βιβλία» των «Βιβλιοθηκών» τύπου Βγενόπουλου… οι Εισαγγελικές Αρχές της Κολομβίας των Βενεζουέλων των Βαλκανίων!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… οι υπηρεσίες του πρωταγωνιστή και «γνωστού» δικηγόρου Ηρακλή Φιδετζή του Τηλεμάχου, και «ανθρώπου» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ που «δεν γνωρίζει» το ΜΑΞΙΜΟΥ…!!!

Ο Ηρακλής Φιδετζής

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ !!!

Συγκεκριμένα για αυτούς που συναντιέται το ΜΑΞΙΜΟΥ

2017-04-10 18:34 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:

Τι ξέρει το  Μαξίμου για την εταιρεία  «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια.

https://www.scribd.com/document/344719099  

Κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την “ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, και Αξιωματούχους της”

Από το Κολωνάκι στην Αμερική πετάνε τα εκατοντάδες χιλιάδες Δολάρια…

Πώς γίνεται αυτό εν μέσω capital control;

[Μέρος Α]

Τι ξέρει το  Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα για την εταιρεία  «Ντορελίτα», γνωρίζει κάτι η ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη;

Ποιος ξέρεις να μας πει, γιατί και για ποιους η Εταιρεία  «Ντορελίτα» πληρώνει 500,000.00 ΔΟΛΑΡΙΑ ετησίως τους Αμερικανούς της εταιρείας McKeon Group ως μεσάζοντες για να συνδράμουν  στην ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο και Αξιωματούχους της, κάνοντας απλά και μόνο τηλεφωνήματα…;

Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» υπογράφει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, και δηλώνει ως διεύθυνση Αθηνών την Οδό Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι,

ΣΗΜ.: Κατά τις ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ο «γνωστός» Ηρακλής Φιδετζής είναι δηλωμένος ως Διευθυντής της εταιρείας ««Ντορελίτα».

Στην ίδια διεύθυνση, δηλ. Οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι, που ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» δηλώνει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, στεγάζεται η Δικηγορική εταιρεία ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ν.Κ. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” γνωστή από την πολύκροτη υπόθεση ανάθεσης των υποθέσεων των Δήμων Λαυρεωτικής και Αρταίων, που εμπλέκετο ο Γιώργος Κατρούγκαλος με την τότε επωνυμία αυτής «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας & Συνεργάτες»

ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με την επισήμανση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Έγγραφο-Συμφωνία «τράβηξε» την προσοχή …μου κάπου εκεί στην Αμερική….!!!

Ευτυχώς που στην Βενεζουέλα των Κολομβιανών των Βαλκανίων υπάρχουν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ που κάνουν καλά την δουλειά τους…!!!


από: ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>

 

Advertisements