ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ «ΚΟΛΛΗΤΗ» ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΡΑΪΚΟΥ – ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

εξωφυλλο

Με μεγάλη πλειοψηφία 10 προς 1 νέα εισαγγελέας διαφθορας επιλέχθηκε απο το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
η Ελένη Τουλουπάκη η οποία θα διαδεχθεί την Ελένη Ράϊκου.

Η τελευταία προ μερικών εβδομάδων παραιτήθηκε προβαίνοντας σε σοβαρότατες καταγγελίες. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΑΔΣ, κατά πληροφορίες, είχε διαφορετική γνώμη για το πρόσωπο της νέας εισαγγελέως διαφθοράς ο αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου Αθανάσιος Κατσιρώδης, ο οποίος πρότεινε άλλους αρχαιότερους στην ιεραρχία εισαγγελικούς λειτουργούς.

Μετά από την απόφαση αυτή σε λίγες ημέρες η κ. Τουλουπάκη αναλαμβάνει το τιμόνι της Εισαγγελίας Διαφθοράς, που έχει σε εξέλιξη πολλές και σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς με αντικείμενο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Η κυρία Τουλουπάκη εισήλθε στο δικαστικό Σώμα την 1η Οκτωβρίου 1999, ενώ για δεύτερη δικαστική χρονιά, είχε οριστεί επικεφαλής στο ανακριτικό γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και παράλληλα ανήκε στην ομάδα του Οικονομικού Εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Επίσης, η κυρία Τουλουπάκη είναι η εισαγγελική λειτουργός η οποία με άλλους δύο συναδέλφους της έλαβε καταθέσεις και στοιχεία από τον πρώην υπάλληλο της Τράπεζας HSBC Ερβέ Φαλτσιανί για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Ακόμη, χειρίζεται και διερευνά και τις υπόλοιπες λίστες με Έλληνες μεγαλοκαταθέτες, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε με τον κ. Αθανασίου στη Χάγη, όπου συναντήθηκαν και ζήτησαν από τη Γενική Εισαγγελέα του Παναμά στοιχεία για τους Έλληνες των Panama Papers.

Σχόλιο editorial: Στη θέση της αδιάφθορης Ελένης Ράϊκου που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα διορίστηκε από το στενό περιβάλλον του υπουργού εισαγγελέας. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Όσο ήταν η Ράϊκου στα πράγματα δεν υπήρχε διαφθορά στην δικαιοσύνη; Η δικαιοσύνη έλαμπε; Σίγουρα υπάρχουν δίκαιοι εισαγγελείς και δικαστικοί γενικότερα, όπως σε όλους τους τομείς, αλλά το σύνολο βρωμάει κοπριά. Και αυτοί ασφαλώς φταίνε για τα χάλια της Ελλάδας γιατί καταπατείται συνεχώς το Σύνταγμα που δεν υπηρετούν σωστά όπως θα όφειλαν.     κοπροκομματόσκυλα του κερατά……δικαστές καριέρας………στρατοδικεία τους χρειάζονται…..

ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  «ΚΑΛΟΥΣ»   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ….

Advertisements