Αποτέλεσμα εικόνας για STAR CHANNEL

 

Καλησπέρα Κυρία Τσαπανίδου ,

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον ΣΤΑΡ να διαδίδει ότι η ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α …….. «ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ» , στην δική μας υπόθεση όχι μόνο ΔΕΝ πλήρωσαν ΑΜΕΣΩΣ, αλλά έχουν διαλύσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , η υπόθεση ΔΕΝ έχει τελεσιδικήσει , άρα οι διαφημίσεις που αφορούν την συγκεκριμένη ασφαλιστική για να ενημερώνονται όλοι οι καταναλωτές , ώστε να προτιμήσουν να ασφαλιστούν στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ. , όχι μόνο  είναι ψευδείς αλλά και θέτουν σε κίνδυνο την ζωή όσων πιστέψουν στα ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ –ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ .

Κερδίζετε χρήματα για να διαφημιστούν απατεώνες ……!!!! Σίγουρα ο Ελληνικός Λαός θα ενημερωθεί για το πώς κερδίζετε τα ματωμένα ευρώ , από τις ψευδείς διαφημίσεις.

Ξεφτίλισαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , οι αδίστακτοι και ΕΣΕΙΣ τα οικονομάτε απο τους τρομοκράτες….!!!!

Με εκτίμηση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

 

Όλα τα έγγραφα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α τιμολογια – προτάσεις και όλα τα υπόλοιπα  , βεβαιώσεις

της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣΑ Α.Ε. , της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ  Α.Ε.,  και της ασφαλιστικής ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α.

Δέκα τέσσερα(14) χρόνια δικάζουν την ίδια υπόθεση , τριάντα ένας  (31) Έλληνες /δες δικαστές, έχουν εκδόσει δεκάδες αποφάσεις πέντε (5)από αυτές είναι διαφορετικές, έχουν δημοσιευτεί δύο αποφάσεις από το ΕΦΕΤΕΙΟ, δύο διαφορετικές , άρα δύο (2) ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ διαφορετικά , εκβιασμοί στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, και τέλος ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ εμπόδισε την διερεύνηση της ίδια υπόθεσης για δύο (2) χρόνια , ώστε να δημιουργηθεί ΧΑΟΣ …….. Απίστευτο, είκοσι δύο (22) Έλληνες /δες δικαστές,  έχουν δικάσει την ίδια  υπόθεση από το 2003,  με και χωρίς πλαστά έγγραφα , τρείς (3) αποφάσεις από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αριθ. αποφάσεων   541/2006,   641/2007,  652/2013, δύο (2)  αποφάσεις  από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Εφέσεων) αριθ. αποφ. 2712/2008,  2419/2011,   δύο αποφάσεις (2) από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων 3384/2009,  5163/2009, δύο αποφάσεις από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων  7075/2010,  5831/2010 και τέλος η απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ με αριθ. 2058/13 , μέσα σε δέκα τρία (13) χρόνια με μια μόνο υπόθεση η απολύτου ανάπηρη πελάτισσα των ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α., Β ΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. , επειδή της ακύρωσαν παράνομα , με ανύπαρκτη συστημένη επιστολή το ασφαλιστήριο της, που αφορούσε την περίθαλψή της μετά το ατύχημα που υπέστη, αναγκαστικά η ασφαλισμένη αφού δεν τηρούσαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις κατάθεσε αγωγές  και ξεκίνησε η δικαστική μάχη με τους κολοσσιαίους ομίλους  , χρειάστηκαν δέκα δικαστήρια , είκοσι δύο δικαστές , δέκα τρία χρόνια δικαστικής μάχης για να αποκαλυφτεί το τρομακτικό συμπέρασμα , ότι η Ελληνική Δημοκρατία έχει υποστεί συθέμελα σοβαρή ζημιά , αφού δικάζει τις υποθέσεις με πλαστά στοιχεία , το αποκάλυψε  το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ( Σ.Δ.Ο.Ε.)    http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A3%CE%94%CE%9F%CE%95-001-743×1024.jpg

που διέψευσε τον τραπεζίτη και τους ανεγκέφαλους συνεργάτες του , αφού βεβαιώνουν ότι τα τιμολόγια είναι νόμιμα και συμμετέχει η ασφλαιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς ότι δεν συμμετείχε , όπως  και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΕΠ.Ε.Ι.Α.) ….!!!https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/d131b-2015-12-17_060242.png  που διέψευσε τον ίδιο τραπεζίτη και τους ανεγκέφαλους συνεργάτες του, που έστειλαν εγγράφως τον ισχυρισμό τους ότι έστειλαν συστημένη επιστολή,   ενώ δεν υπάρχει συστημένη επιστολή ….!!!!!

Ακόμα και στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ έχουν ξεφτιλίσει τους  Αρεοπαγίτες , για να ΜΗΝ ηττηθεί ο πανούργος ξεφτιλισμένος Έλληνας τραπεζίτης κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ ….;;;;;;

Για να ΜΗΝ ξεσκεπαστούν οι συγγενείς του Αξιότιμου Εισαγγελέα κου. ΠΕΠΟΝΗ που εκβίαζαν και τους εκβίαζαν , αλλά εισέπρατταν και χρήματα (μαύρα) … Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εμποδίζει την διερεύνηση των εκβιασμών……… Κοινωποιώ την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , υπ’ αριθ πρωτ. 203143/18175 , που αποκαλύτει ότι εμποδίζει το έργο της Δικαιοσύνης ο πρόεδρος του  Δικηγορικού Συλλόγου των   Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ   https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/df035-spinoula2.jpg   Αντίδικοι της απολύτου ανάπηρης , σε αυτό το δικαστικό πολύχρονο ΘΡΙΛΕΡ ήταν τραπεζίτες , τώρα πλέον ο κύριος αντίδικος μετά την πώληση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. είναι ο «ΚΡΟΙΣΟΣ» κος. ΓΕΡΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

ΟΛΑ ΤΑ blogs  στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ αναμεταδίζουν , το κατόρθωμα του Έλληνα πανούργου τραπεζίτη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ , εξηγούν ότι για να εξοντώσει ο ξεφτιλισμένος την απολύτου ανάπηρη , προσκόμισε μαζί με τους ξεφτιλισμένους συνεργάτες του  κο. ΣΤΑΥΡΟ ΛΕΚΚΑΚΟΣ, κο. ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ, κο. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΠΑΝΟ, κο. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΑΝΟ,κο. ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΟΚΑ, κο. ΣΑΡΠ ΕΡΙΚ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ, κο. ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ, κο. ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, κο. ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, πλαστά έγγραφα και ξεφτίλισε τριάντα Έλληνες δικαστές , αφού τους έπεισε να τα δεχτούν και να απορίψουν τα νόμιμα έγγραφα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ που είχαν εκθοδεί από το ΣΔΟΕ  το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος & ΕΠ.Ε.Ι.Α την Επιτροπή Εποπτείας Ιδωτικών Ασφαλίσεων που διαψεύδουν τα πλαστά έγγραφα του τραπεζίτη …..!!!!!!ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

http://www.epiosyinfo.com/2015/10/blog-post_27.html

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_694.html

http://www.triklopodia.gr/trapezites-ke-igetes-xeftilizoun-tin-elliniki-dimokratia-%E2%80%8F/

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=900459303324687&id=169076869796271&hc_location=ufi

https://eleftheroiellines.blogspot.gr/2016/05/blog-post_775.html

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_397.html

http://webpressunion.blogspot.gr/2016/09/blog-post_52.html

http://evro-nea.blogspot.gr/2017/03/a.html#more

https://pressliberty.wordpress.com/2017/03/04/7281/

http://indobserver.blogspot.gr/2016/06/blog-post_433.html  ΑΘΩΟΙ καταδιώκονται βίντεο Χατζηνικολάου

http://troktiko2.com/8509

Είναι αληθινή ιστορία τρόμου, ένα δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» που συγκλονίζουν οι τρομακτικές αποκαλύψεις στην κατοχική Ελλάδα …
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Είναι αληθινή ιστορία τρόμου, ένα δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» που συγκλονίζουν οι τρομακτικές αποκαλύψεις στην κατοχική Ελλάδα …

Κύριοι,

Είναι αληθινή  ιστορία   τρόμου,   ένα  δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» που συγκλονίζουν οι τρομακτικές αποκαλύψεις στην κατοχική Ελλάδα  με θύματα αθώους πολίτες ,   ανεκδιήγητοι μεθοδεύουν την τιμωρία των αθώων  αφού κατέχουν ηγετικές θέσεις στον θεσμό της διαμεσολάβησης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών .

Απίστευτο,  μια απλή υπόθεση έτσι φαινόταν στην αρχή,  ένα  συμβόλαιο περίθαλψης με την ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α το οποίο θα ενεργοποιούταν σε περίπτωση που η ασφαλισμένη είχε ατύχημα , πράγματι η ασφαλισμένη έπαθε ατύχημα αλλά τότε   οι αρμόδιοι της ασφαλιστικής το θεώρησαν ζημιογόνο και  το ακύρωσαν παράνομα , αυτή τους η πράξη ήταν η αφορμή να ξετυλιχτεί ένα τόσο μεγάλο κουβάρι αποκαλύψεων για την διαπλοκή στην Ελλάδα που έχει σοκάρει τους πάντες ……..

Ακόμα και σήμερα μετά από δέκα τέσσερα χρόνια δικαστικών μαχών δεν μπορεί ο ανθρώπινος νους να αντιληφτεί το μέγεθος της διαπλοκής που έχει αποκαλυφτεί αφού εμπλέκονται τόσοι πολλοί άνθρωποι που είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο , τρανά ονόματα που διαχειρίζονται τις τύχες ενός ολόκληρου λαού , ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη μεγιστάνες βρέθηκαν στην δεινή θέση  των τρομακτικών αποκαλύψεων,  είναι απίστευτο ……!!!!

Κανένας δεν υποχωρεί , αν και όλοι έχουν ενημερωθεί ότι οι υπάλληλοί τους κερδίζουν τις αοφάσεις εξαιτίας πλαστών εγγράφων ……!!!!!!!! Πόσο ακόμα θα ξετυλιχτεί αυτό το κουβάρι των τρομακτικών αποκαλύψεων, για ναΜΗΝ πληρώσουν λίγα ευρώ  ….;;;;

Είναι μια αντιδικία που δυστυχώς αντικατοπτρίζει σε πόσο δυσχερή θέση έχει βρεθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ανεξάρτητα από τα μνημόνια , αφού έχει ξεκινήσει το 2003 , τα μνημόνια ίσως για αυτό ήλθαν δεν λειτουργούσε,  η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …!!!!Μια απλή υπόθεση ήταν η αφορμή να δούμε αυτό το ΧΑΟΣ που περιβάλει τους αθώους  ………!!!!!
Καθηλώνουν τα τρομακτικά στοιχεία που συνεχώς αποκαλύπτονται τον αναγνώστη που διαβάζει τα στοιχεία για το τι συμβαίνει στην κατοχική Ελλάδα, αφού όσο περνάει  ο καιρός  και συνεχίζουν οι αντίδικοι να επιμένουν στην παράνομη ακύρωση του συμβολαίου περίθαλψης, τόσο πιο ισχυροί παράγοντες από την σκακιέρα  της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ  , εμφανίζονται και αναγκαστικά θα πάρουν μέρος  στο παιχνίδι της διαπλοκής ……Ήταν μια απλή δικαστική υπόθεση ρουτίνας για το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου όταν με την υπ’ αριθ. 541/2006 πρωτόδικη απόφασή του στήριξε την απολύτου ανάπηρη και ηττήθηκε φαινομενικά η ασφαλιστική, αλλά και όταν τελεσιδίκησε στο Εφετείο με την υπ’ αριθ. 2712/2008  απόφαση  ………..

Τότε, ποιός είδε τον ΘΕΟ και δεν τον φοβήθηκε ,  ξεσπασε η  πραγματκή  κρίση  μετά την ήττα,   η απόφαση  του Εφετείου ξύπνησε το τέρας της διαπλοκής  που τα ‘βαλε με την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όσους την υπηρετούν  ολόκληρο το Ελληνικό κράτος  δεν άντεξε τον σεισμό που προκάλεσε η ασφαλιστική και διαλύθηκε  ……..Επαναλαμβάνω , ήταν μια απλή υπόθεση που αφορούσε ένα συμβόλαιο περίθαλψης , δηδ λίγα ευρώ θα πλήρωνε η ασφαλιστική συμμετοχή στις αιματολογικές εξετάσεις , αυτά τα λίγα ευρώ δημιούργησαν θύελλες με καταστρεπτικές συνέπειες   …!!!

Μετά από δέκα τέσσερα (14) χρόνια δικαστικών αγώνων μεταξύ των ενωμένων σε ένα όμιλο κολοσσιαίων ομίλων ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ  Α.Ε.Γ.Α , ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε  αφού όλοι μαζί κατασκεύαζουν στοιχεία «ΜΑΪΜΟΥ» και της απολύτου ανάπηρης πελάτισσάς τους , είχαν εκδωθεί δέκα (10) αποφάσεις  απο τις οποίες οι πέντε ήταν διαφορετικές όλες για την ίδια υπόθεση. Είκοσι δύο Έλληνες /δες δικαστές και οκτώ Εισαγγελείς έχουν ήδη εμπλακεί στο δικαστικό ¨ΘΡΙΛΕΡ» των τρομακτικών αποκαλύψεων ….!!!!

Μέχρι και οι Σεβαστοί Αρεοπαγίτες εξαπατήθηκαν από το σόι του Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς- διαπλοκής διαβόητου Σεβαστού Κυρίου ΠΕΠΟΝΗ,  έτσι βρέθηκαν οι άμοιροι ανάμεσα σε διασταυρωμένα πυρά κολοσσιαίων ομίλων που δεν σέβονται την Δημοκρατία στην κατοχική Ελλάδα με κίνδυνο για να μην φάνε καμία αδέσποτη,  δεν μελέτησαν την δικογραφία αφού οι εκβιασμοί έπεφταν βροχή , ακολούθησε ένα χωρίς νόημα αλισβερίσι μη έκγυρων εγγράφων μέσα στις δικογραφίες που μυστυριωδώς εξαφανίζονται τα νόμιμα έγγραφα και στην θεση τους εμφανίζονται έγγραφα πλαστά  για να κερδίζουν οι κολοσσοί ….Την πληρώνει , όσο και αν έχει ξεραρυγγιαστεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός  που φωνάζει σε όλα τα μέρη του κόσμου που παει ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζει ( για τα μάτια του κόσμου )  ….Ο αθώος καταναλωτής …!!! Αφού κανένας δεν υποχωρεί απο αυτούς που έχουν παρανομήσει .

Πλοκή , ίντριγκες και σασπένς πλέκουν το μυστήριο των δεκάδων  διαφορετικών αποφάσεων που έχει δημοσιεύσει η Ελληνική Δικαιοσύνη με δεκάδες Έλληνες δικαστές να βρίσκονται σε απογνωση, αφού έχουν βρεί εμπόδιο  από τον θεσμό της  διαμεσολάβησης……., Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ να εμποδίσει δεκάδες Έλληνες/δες  δικαστές  αλλά και τους Εισαγγελείς  ….;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  
https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/df035-spinoula2.jpg

 Μετά την τρομακτική ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ εναντίον ΑΘΩΩΝ  ………..Οι συγγενείς του Εισαγγελέα κ. ΠΕΠΟΝΗ επέβαλαν το ΧΑΟΣ ……Ξεφτίλισαν πέντε ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ …….  https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/c6048-2015-10-15_155124.png

Ποιός θα μπορούσε ποτέ να το φανατστεί ότι το αποκορύφωμα της πλοκής θα ήταν η ανάμιξη του θεσμού της διαμεσολάβησης , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. Βασίλης Αλεξανδρής αυτοπρωσόπος θα ήταν το κερασάκι του ξεπεσμού,   στην δηλητιασμένη από ψεύδη  και πλαστά στοιχεί τούρτα   της διαπλοκής που είχαν μαγειρέψει δισεκατομμυριούχοι  και είχαν σερβίρει σε δεκάδες Έλληνες δικαστές  κάτω από την μύτη της Δημοκρατίας, για τους δηλητηριάσουν την αξιοπρέπειά τους ….;;; Δεν θα το πιστεύετε , ότι για λίγα ευρώ φτάσαμε να αντιδικούμε με ηγέτες από όλο τον κόσμο στα πιο θλιβερά δικαστήρια του κόσμου που είναι,  στην κατοχική Ελλάδα που την λεηλατούν επί δεκαετίες , νόμιμα ……….Απίστευτο ……!!!  

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και συγκεκριμένα ο πρόεδρός τους κος. Βασίλης Αλεξανδρής , όπου  επί δύο χρόνια  από την θεσμική του θέση επέβαλε το ΧΑΟΣ για να  εμποδίσει  το έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης να διαλευκάνει την τρομακτική υπόθεση με τους εκβιασμούς και τα μαύρα χρήματα   , στην πιο πολύκροτη δικαστική υπόθεση του αιώνα , αφού έχουν αναμειχθεί και παρακαλώ μην υποτιμάτε την υπόθεση επειδή αντίδικος ήταν μια συμπολίτισσά σας απολύτου ανάπηρη που της ακύρωσαν παράνομα το συμβόλαιο-περίθαλψής της και δεν φοβήθηκε τους δισεκατομμυριούχους , όσο και αν σας φαίνετε απίστευτο ………  Ακούστε πρώτα τα ονόματα ούτε μια στο τρισεκατομμύριο δεν θα μπορούσε να συμβεί , αυτή είναι η κατάντια της Ελληνικής Δημοκρατίας …….Είναι εξαιρετικά σπάνια ίσως και μοναδική στην εκατονταετία δικαστική υπόθεση που τόσοι πολλοί δισεκατομμυριούχοι τα έχουν βάλει με μια ανάπηρη …………    Ο Έλληνας  «ΚΡΟΙΣΟΣ» κος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΛΙΜΠΡΑ ΓΚΡΟΥΠ , ο «ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ» επενδυτής της » WALL STREET» – «Γουολ Σριτ»  κος. ΤΖΟΝ ΠΟΛΣΟΝ , ο αριστοκράτης Σερ ΣΟΥΜΑ ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ  , ένας κορυφαίος Παγκοσμίου εμβέλειας τραπεζίτης  που είναι πρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης που του έχει απονεμηθεί ο τίτλος ευγενείας από την Αγγλική Κυβέρνηση,  ο τίτλος του Σερ.

Οι υπόλοιποι ηγέτες είναι οι περισσότεροι Έλληνες δυστυχώς και ανήκουν στο επιτελείο του παραιτηθέντος επικεφαλή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.  κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ έχουν έδρα την κατοχική  Ελλάδα …Είναι αυτοί που προσκόμιζαν τα πλαστά έγγραφα , αν είναι δυνατός….;;;;; Τρανοί και διάσημοι να προσκομίζουν πλαστά έγγραφα στα δικαστήρια , τα θλιβερά , τα Ελληνικά -κολαστήρια ….!!!!!!!Και είναι οι εξής : 


κος. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣ, κος. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, κος. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, κος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, κος. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΚΑΣ, κος. Σ κ. ΣΑΡΠ ΕΡΙΚ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ, κος. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, κος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,κος. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ .
Ο Έλληνας κορυφαίος τραπεζίτης κος. ΜΙΧΑΛΗΣ  ΣΑΛΛΑΣ  και οι συνεργάτες του , έφεραν τα πάνω κάτω στο σύστημα της Δικαιοσύνης  , αφού αντί να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις ενός συμβολαίου περίθαλψης που είχαν υπογράψει όπου  τους ανάγκαζε αν ο πελάτης /σσα τους  είχε ατύχημα θα συνέβαλαν στις αιματολογικές εξετάσεις με ένα ποσοστό που αυτοί οι ίδιοι είχαν ορίσει ότι τους συμφέρει να πληρώσουν  το οποίο αποδέχτηκε η πελάτισσά τους. Επιπλέον έμπλεξαν τους ξένους επενδυτες στο δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» .!!

Ακούστε πως όλοι οι  γιατροί της ασφαλιστικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α διαψεύδουν τους δισεκατομμυριούχους εργοδότες τους , για να καταλάβετε τι συμβαίνει στο Ελληνικό κολαστήριο που τιμωρούρνται με το ζόρι ΑΘΩΟΙ ……….. Καταθέτουν στο Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ότι η ασφλαιστική τους έδινε εντολή αφού το συμβόλαιο δεν είχε ακυρωθεί , αλλά οι Ανώτατοι Έλληνες /δες δικαστές ΔΕΝ δέχονται τις  βεβαίωσες  των  μαρτύρων ….Αυτόπτες μάρτυρες γιατροί της ασφαλιστικής που καταθέτουν την αλήθεια δεν είναι ευπρόσδεκτοι στα Ελληνικά δικαστήρια –κολαστήρια ….;;;;;

ΚΑΖΑΜΙΑΣ https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/f6d68-25ce259325ce259925ce259125ce25a425ce25a125ce259f25ce25a32b25ce259525ce25a525ce25a125ce25a925ce25a025ce259125ce259925ce259a25ce25972b25ce25ba-25ce259a25ce2.jpg

ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/bef9e-25ce259325ce259925ce259125ce25a425ce25a125ce259f25ce25a32b25ce259525ce25a525ce25a125ce25a925ce25a025ce259125ce259925ce259a25ce259725ce25ba2b25ce25a425ce25.jpg

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/8e667-25ce259325ce259925ce259125ce25a425ce25a125ce259f25ce25a32b25ce259525ce25a525ce25a125ce25a925ce25a025ce259125ce259925ce259a25ce259725ce25ba-25ce259a25ce2591.jpg

Στις «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» …. (δικόγραφο που αναλύει τα στοιχεία που προσκομίζουν για να ενημερώσουν τους Έλληνες δικαστές οι ηγέτες ( δεξί χέρι του Έλληνα τραπεζίτη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ) της ασφαλιστικής  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α, εξυπακούεται ότι όλα τα στοιχεία υποχρεωτικά πρέπει να είναι αληθή )….. Υπόψη σας ότι αυτοί οι ηγέτεςπου είναι ΨΕΥΤΕΣ και έχουν διαλύσει την Ελληνική Δικαισούνη  θα είναι οι νέοι συνεργάτες των :  

Έλληνα  «ΚΡΟΙΣΟΥ» κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλου της ΛΙΜΠΡΑ ΓΚΡΟΥΠ , του «ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ» επενδυτή της » WALL STREET» – «Γουολ Σριτ»  κ. ΤΖΟΝ ΠΟΛΣΟΝ , και του  αριστοκράτη  Σερ ΣΟΥΜΑ ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ  , ένος κορυφαίου Παγκοσμίου εμβέλειας τραπεζίτη  που είναι πρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης που του έχει απονεμηθεί ο τίτλος ευγενείας από την Αγγλική Κυβέρνηση….Αυτοί θα είναι οι εργοδότες των ηγετών που έχουν διαλύσει το Ελληνικό κράτος με τα πλαστά τους έγγραφα ….!!!!!

Θα διαβάσετε στις «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» ότι δεν παραδέχονται ότι οι γιατροί τους με εντολή τους επισκεπτόταν την απολύτου ανάπηρη κατ’ οίκον, αφού όπως αναφέρουν ΔΕΝ ήταν συμβεβλημένοι με την εταιρεία τους ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α  , αλλά και η απολύτου ανάπηρη δεν ήταν ανάπηρη αφού τις φυσικοθεραπείες τις δικαιολογούσε για την σπονδυλοαρθρωπάθεια αφού δεν είχε ποτέ εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα που να επιφέρουν την αντικειμενική δυσκολία της μετακίνησης της ,   

  ( βλέπε σελ.6,7 και  8)   http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%91%CE%AA%CE%9A%CE%97-%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%971.pdf


Επιπλέον την κατηγόρησανοι επαγελματίες ΨΕΥΤΕΣ , που έχουν σακατέψει την Ελληνική Δικαιοσύνη  την απολύτου ανάπηρη ότι πάει (κρυφά)  στην Βιοϊατρική Α.Ε. και παραπλανεί δεκάδες Δ/ ντες και  Προϊστάμενες  για να της δώσουν έγγραφα – βεβαιώσεις που περιέχουν αναληθές περιεχόμενο (βλέπε «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» σελι. 15,16) για τα δεκάδες τιμολόγια που προσκομίζει η ανάπηρη στα δικαστήρια  για να εξαπατήσει τους Ανώτατους Έλληνες /δες Δικαστές για να τους πείσει να την βοηθήσουν να τηρήσει η ασφαλιστική τις συμβατικές της υποχρεώσεις ………..

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3.pdf

Για ξεφτιλίσουν δεκάδες Έλληνες δικαστές ως ανάξιους ζητάνε από τη Βιﴨιατρική Α.Ε.  νέα βεβαίωση που να αναφέρει ότι, όλα τα τιμολόγια , τα νόμιμα τιμολόγια που έχει εκδώσει η Βιοϊατρική Α.Ε. με δική τους έγκριση ότι θα πρέπει να περιέχουν παρεισφήσαντα λάθη και ασάφειες  για να ξεφτιλίσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ………..Η ηγεσία της  ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΉΣ Α.Ε.  τους την δίνει στις 20/3/2009 , και πέσανε στη φάκα , αφού το ανακαλύψαμε …… Από τότε επικαρτεί το απόλυτο ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ………   

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82.jpg


Το δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» που έχει διαλύσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, απίστευτη ιστορία που έχει αρχίσει από το 2003 

Οι δικαστικές Αρχές αγνοούν όλες τις νόμιμες βεβαιώσεις της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε που είχαν αληθή στοιχεία και είχαν από το ΣΔΟΕ οι ΡΑΜΠΟ βεβαιώσει  ότι τα στοιχεία είναι αληθή…..!!!!!!!

 https://elatora.files.wordpress.com/2017/04/1dad4-25ce25a325ce259425ce259f25ce25952b001.jpg

  http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/3-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%A9%CE%9D.-%CE%A3%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1.jpg


Κολοσσιαίοι όμιλοι με δισεκατομμυρία , έσκαψαν τον λάκο της απολύτου ανάπηρης επειδή τραυματίστηκε για να μην τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις , ενός συμβολαίου περίθαλψης που είχαν υπογράψει για να συμμετέχουν με ποσοστό στις αιματολογικές εξετάσεις …..!!!!!!

Προσκόμισαν στα δικαστήρια πλαστά έγγραφα , έγγραφα «ΜΑΪΜΟΥ» κει ξεφτίλισαν δεκάδες Έλληνες / δες δικαστές , για να μην πληρώσουν λίγα ευρώ ………..Ακούστε ποιοί είναι πλέον αντίδικοί μας , ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν μπορεί να συλλάβει την απάνθρωπη συμπεριφορά τους.!!!

Οι εταιρείες που θα βρεθούν στο δκαστήριο να συνεχίσουν να στηρίζουν τα πλαστά έγγραφα «ΜΑΪΜΟΥ» ως αληθή , για να συνεχίσουν να ξεφτιλίζουν ολόκληρο το Δικαστικό Σώμα για να κερδίσουν άτιμα την υπόθεση είναι οι εξής :

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1394669/trapeza-peiraios-ta-nea-melh-toy-dioikhtikoy.html

Θα μπορούσε να είναι σενάριο έργου η απίστευτη υπόθεση , ένα σενάριο που επικρατεί ο ΤΡΟΜΟΣ και ο ΘΑΝΑΤΟΣ …..!!!!! Ακούστε ποιοι έχουν μπει στο δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» για να κερδίσουν λίγα ευρώ , δεν μπορεί να το φανταστεί ανθρώπινος νους ……..Είναι πέρα από κάθε φαντασία , ένα σενάριο που θα συγκλονίσει την παγκόσμια γνώμη , συμβαίνει στην χρεοκοπημένη Ελλάδα ……….ΤΩΡΑ…….!!!!!! Αφού δισεκατομμυριούχοι δεν θέλουν να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις …!!!

Εναντίον της απολύτου ανάπηρης είναι πλέον δισεκατομμυριούχοι τι θα κάνουν με την υπόθεση , τώρα που τους ενημερώνω ….;;;;;;;;

Ακούστε ποιοι είναι για να πάθετε ΣΟΚ ……ΔΕΝ είναι δυνατόν να συμβαίνει ………!!!!!!!!!

1ος  Αντίδικος Μας ……..  Είναι ο  Άγγλος αριστοκράτης πρόεδρος της Ευρωπαϊκής τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης κος. ΣΟΥΜΑ ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ, ένας ευγενής άνθρωπος με τίτλο ευγενείας , ένας ΣΕΡ , που θα πρέπει να μας αντιμετωπίσει στα Ελληνικά -κολαστήρια-δικαστήρια χωρίς να φταίει ……!!!!!!!!!!!

http://www.ebrd.com/who-we-are/ebrd-president-sir-suma-chakrabarti.html

President of the EBRD Sir Suma Chakrabarti

2ος Αντίδικός Μας  ………..  Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ της  «WALL STEET» κος. ΤΖΟΝ ΠΟΛΣΟΝ είναι ο άνθρωπος που έδιωξε τον Έλληνα τραπεζίτη κ. Μιχαλη Σαλλα που μαζί με τους συνεργάτες του, και νέοι δικοί του συνεργάτες πλέον , αν δεν τους διώξει και αυτούς …………;;;   κο. ΣΤΑΥΡΟ ΛΕΚΚΑΚΟ, κο. ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ, κο. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΠΑΝΟ, κο. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΑΝΟ, κο. ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΟΚΑ, κο. ΣΑΡΠ ΕΡΙΚ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ, κο. ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ, κος. ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, κο. ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ

Προσκομισαν , αυτοί οι κύριοι που εισπράττουν εκατομμύρια μισθό στα Ελληνικά δικαστήρια ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ….!!!!! Για να κερδίσουν τις δίκες και να ΜΗΝ πληρώσουν το ποσοστό τους στις αιματολογικές εξετάσεις της ανάπηρης πελάτισσάς τους , επειδή τραυματίστηκε σε ατύχημα ……..!!!!Απάνθρωποι  ηγέτες της χρεοκοπημένης Ελλάδας ….!!!!   Που μαζί με άρρωστους ανθρώπους την Κυβερνούν ….!!!

Τζον Πόλσον: Ο άνθρωπος που έδιωξε τον Σάλλα από την Πειραιώς

http://tvxs.gr/news/ellada/tzon-polson-o-anthropos-poy-ediokse-ton-salla-apo-tin-peiraios

3ος Αντίδικός Μας,   ο Έλληνας «ΚΡΟΙΣΟΣ» κος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που νίκησε τον ΘΑΝΑΤΟ , και σέβεται τις Γυναίκες της Ζωής του , την Γιαγιά του , Την Μητέρα του , Την Γυναίκα του και την Κόρη του , θα βρεθεί στα Ελληνικά – κολαστήρια -δικαστήρια αντιμέτωπος με την Απολύτου Ανάπηρη και την οικογένειά της για τους δώσει την ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ …..;;;;;;;;;;; Δεν  τον ενημέρωσε κανένας από τους συνεργάτες του ότι επειδή αγόρασε την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. κληρονόμησε και το δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» της Ανάπηρης , αυτός που σέβεται τις Γυναίκες της ΖΩΗΣ του , ότι θα αναγκαστεί να πολεμήσει μια ΓΥΝΑΙΚΑ ανάπηρη …..;;;;; Ενώ στις Η.Π.Α. βοηθάει τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ που έχουν ανάγκη …..;;;;;;;Ακούστε τον πως εξηγεί με σεβασμό τον ρόλο των Γυναικών στην ΖΩΗ ΤΟΥ ……..!!!!! Και μετά να μου εξηγήσετε πως θα τον αντιμετωπίσουμε εμεις που δεν έχουμε κλοσσιαίους ομίλους δικηγόρων και είμαστε στο έλεος των πολιτικών που μας έχουν ξετινάξει , στα Ελληνικά δικαστήρια , αυτόν τον άνθρωπο που θα μας πολεμήσει ….;;;;;

Ενημέρωση   του κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ μέσω το fb https://www.facebook.com/TheConcordiaSummit/videos/vb.165638530157960/1112237195498084/?type=2&theater

http://evro-nea.blogspot.gr/2017/03/a.html#more

A…ΡΕ ΑΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ…ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΜΑΣ!

Ο πιο έξυπνος Έλληνας τραπεζίτης κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ , που έχει καταφέρει το αδιανόητο , διέλυσε την Ελληνική Δικαιοσύνη…

 

Στο πιο κατοχικό Ευρωπαϊκό κράτος εφαρμόζει νέες μεθόδους εναντίον αναπήρων ….!!!! ΧΑΟΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εξαιτίας των πλαστών εγγράφων που παρουσιάζουν οι συνεργάτες του Έλληνα πανούργου τραπεζίτηκ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ  στα δικαστήρια – κολαστήρια…..!!!!!!! 

Έχει διαδοθεί σε όλους τους Έλληνες το κατόρθωμά του, του άθλιου  ….!!!

Σύντομα νέα στοιχεία για τον αδίστακτο Έλληνα τραπεζίτη της συμφοράς και του τρόμου, που τον αντικαθιστά ο «ΚΡΟΙΣΟΣ»  κος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, που συνεχώς τον ενημερώνω για το δεκατετράχρονο δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» , της απολύτου ανάπηρης κληρονομία του Έλληνα τραπεζίτη προς τον Έλληνα μεγιστάνα κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …!!!!  

Διαβάστε περισσότερα »

Αναρτήθηκε από reporterABC στις 10:56 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια: Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

https://cretanpatriot.wordpress.com/…/οι-νέες-λίστες-της-ν-δ-θα-

Translate this page

Jan 16, 2017 – Θα δώσει ένα δίκαιο τέλος στον φρικιαστικό δικαστικό πόλεμο, που κερδίζουν … σε αυτό το δικαστικό πολύχρονο ΘΡΙΛΕΡ ήταν τραπεζίτες , τώρα πλέον ο …. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ , προσπαθεί επί δύο χρόνια να εμποδίσει 

από: Anthisi ST said

15/01/2017 στις 18:45

Ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α ανατρέπει το ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ , με πλαστά έγγραφα.

To : LIBRA GROUP
OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS via FACE BOOK .
c/o MEDIA
c/o/ Other interested parties

Dear Mr. GEORGE LOGOTHETIS


π η γ ή