είπε: «κόψτε τις συντάξεις κ όποιος δε μπορεί να ζήσει, ας ψοφήσει…

Αυτή η θεοπάλαβη σκύλα λέγεται ότι, αν ποτέ η χώρα έχει την ατυχία να κυβερνηθεί από τον εντελώς ανίκανο Κυριάκο Μητσοτάκη, θα είναι η υπουργός Οικονομικών….
Η Μιράντα Ξαφά, δηλωμένη εχθρός του λαού, πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ και σκληρή νεοφιλελεύθερη, η οποία παρέχει οικονομικές συμβουλές καθημερινά στον γερμανόφιλο  πρόεδρο της ΝΔ, ξαναχτύπησε.

 

 

Αφού υπερασπίστηκε το ΔΝΤ και κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση, ως γνήσια ξενόδουλη νεοφιλελεύθερη, ζήτησε η σκύλα αυτή να κοπούν, για άλλη μια φορά, οι συντάξεις και ζήτησε – ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ – «όποιος θέλει να κάνει ιδιωτική ασφάλιση».

Η Μιράντα Ξαφά ζήτησε να παρθούν και άλλα μέτρα που θα πονέσουν τον ελληνικό λαό. Μάλιστα είπε και το κορυφαίο: «Το ΔΝΤ δεν θέλει λιτότητα», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα για τα μέτρα ανακούφισης υπέρ των συνταξιούχων και για την 13η σύνταξη.

Δώστε τώρα βάση. Ποια ήταν η λύση που πρότεινε;;; Να πάει η χώρα σε εκλογές. Πρότεινε δηλαδή αποσταθεροποίηση. Δεν τους νοιάζει τίποτα. Δεν τους νοιάζει ούτε η χώρα, ούτε ο ελληνικός λαός. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι, ικανοποιώντας τις κωμικές ιδεοληψίες τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ανατροπής της κυβέρνησης.

Θαυμάστε την στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Τελικά όπως καθημερινά αποδεικνύεται, η Ελλάδα μπήκε σαν βαγόνι στο τρενάκι του τρόμου με μηχανή το Δ.Ν.Τ. και των ευρωπαίων κατσαπλιάδων & με ευθύνη των συνεργατών τους πολιτικάντηδων. Η εξαθλίωση δεν θα σταματήσει επειδή οι τοκογλύφοι εξακολουθούν να κάνουν κουμάντο με τους ξεπουλημένους πολιτικούς-δημοσιογράφους-ανώτατους δικαστικούς και το μόνο που τους νοιάζει είναι να λεηλατούν αδιαφορώντας τελείως για το βιοτικό επίπεδο και τις κοινωνικές παροχές. Οταν ακούτε κάποιον-α να μιλάει μόνο για ελλείμματα, πρωτογενή πλεονάσματα, ισχυρό νόμισμα και να μην αναφέρει καθόλου λέξεις όπως ανεργία, μείωση του ΑΕΠ,  φορολόγηση οφσορ  και ξεπούλημα των κρατικών επιχειρήσεων όπως ΟΤΕ, αεροδρόμια, λιμάνια, ΟΣΕ που δήθεν «ιδιωτικοποιήθηκαν με το να ξεπουληθούν σε «ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ»  οργανισμούς ξένων χωρών,  είναι απλά όργανα των τοκογλύφων σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τόσο απλά…

Advertisements