Αποτέλεσμα εικόνας για Στ. Θεοδωράκης βρωμοπόταμος

ο   παγωτατζήηηηηηηηηηηηηης !!!

«Δειλούς» αποκαλεί τους βουλευτές που φεύγουν από το Ποτάμι ο Σ.Θεοδωράκης (video)

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετήθηκε για το μέλλον του Ποταμιού, μετά και την αποχώρηση του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος δηλώνοντας ανεξάρτητος…

Μιλώντας το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να προσπαθεί ν’ αλλάξει τη χώρα μαζί «με όσους μπορούν να αφήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς».

Άφησε σαφείς αιχμές για τους πέντε βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από το Ποτάμι λέγοντας ότι «είναι δειλοί, δεν θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την οποία τους ψήφισε ο κόσμος». «Δεν μας τρομάζουν οι αποχωρήσεις. Πιο πολύ θα μας τρόμαζε αν είχαμε γίνει ίδιοι με αυτούς που βρίσκουν στέγη όταν αποχωρούν», πρόσθεσε

Ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί αναφέροντας ότι ο ίδιος και όσοι είναι στο Ποτάμι «δεν μπήκαμε στην πολιτική για να πάμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ή στη Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος ψήφισε Ποτάμι για να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το Ποτάμι δεν θα αλλάξει πορεία «επειδή κάποιοι αναζητούν μια πιο σίγουρη πολιτική στέγη».

 


Ας θυμηθούμε πως κι από ποιούς δημιουργήθηκε  το  «Ποτάμι: 

Κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού. Αυτού του πολιτικού κόμματος χωρίς κομματικό παρελθόν, που δημιούργησε ο Σταύρος Θεοδωράκης (και όχι ο εθνικός εργολάβος Μπόμπολας) για να τα αλλάξει όλα χωρίς να γκρεμίσει τίποτα.

1) Σπύρος Λυκούδης – πρώην ΔΗΜΑΡ
2) Γρηγόρης Ψαριανός – πρώην ΔΗΜΑΡ
3) Χάρης Θεοχάρης – πρώην ΠΑΣΟΚ
4) Γιώργος Αμυράς – πρώην ΝΔ/διορισμένος στην ΕΡΤ επί Καραμανλή/διορισμένος στην ΝΕΡΙΤ επί Σαμαρά
5) Αντιγόνη Λυμπεράκη – Νεοφιλελεύθερη Δράση

6) Σπύρος Δανέλλης – πρώην ΠΑΣΟΚ
7) Ιάσων Φωτήλας – γιος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ
8) Κυριάκος Χαρακίδης – πρώην Δήμαρχος Δράμας/ΠΑΣΟΚ
9) Σταύρος Θεοδωράκης – ΠΑΣΟΚαρα/διορισμένος στην ΕΡΤ επί Σημίτη
10) Νίκος Νυφούδης – Εδώ γουστάρω!!! ΠΑΣΟΚος 35 χρονών με γεμάτες τσέπες από τον μπαμπά του, έχει μαγαζί στο Λονδίνο, κατέβηκε το 2010 και το 2014 υποψήφιος δήμαρχος στην Πυλαία (με το ΠΑΣΟΚ) και τώρα μου τον πασάρουν σαν πετυχημένο επιχειρηματία!

Advertisements