ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ν.Τραμπ βάζει φυλακή την Χ.Κλίντον – Βγήκαν οι «Μαύροι Πάνθηρες» με τα όπλα στους δρόμους – Μάχη μέχρι θανάτου και όποιος επιβιώσει στις ΗΠΑ (βίντεο πιο κάτω)
Με τις διαδηλώσεις και το χάος να επεκτείνεται, ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ έδωσε την απαιτούμενη άδεια στον Γερουσιαστή Jason Chaffetz να συνεχίσει την ποινική έρευνα για την Χίλαρι Κλίντον, με σκοπό να την αποτελειώσει: Θα μπει φυλακή!

Αυτή είναι η ευχάριστη πλευρά του θέματος… και μακάρι την σκύλα, όχι να την κλείσει φυλακή, αλλά να την εκτελέσει σε δημόσια θέα και παγκόσμια μετάδοση.  Πώς το είπε ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ;  «Να κοιτάζετε στην αντίθετη πλευρά που σας δείχνουν οι εβραιοσιωνιστές»…
Τα χειρότερα, έπονται…. και μακάρι να βγούμε ψεύτες και ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ κι εγώ.

Καλλιόπη Σουφλή


Ξεφεύγει η κατάσταση στις ΗΠΑ και πλέον αυτό που θα ακολουθήσει δεν το έχει φανταστεί κανείς. 

Με τις διαδηλώσεις και το χάος να επεκτείνεται, ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ έδωσε την απαιτούμενη άδεια στον Γερουσιαστή Jason Chaffetz να συνεχίσει την ποινική έρευνα για την Χίλαρι Κλίντον,  με σκοπό να την αποτελειώσει: Θα μπει φυλακή!

Αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους δημοκρατικούς που μιλούν για αντίποινα. 

Ταυτόχρονα σε βίντεο που θα δείτε ξεχύθηκαν τους δρόμους οι «Μαύροι Πάνθηρες» οπλισμένοι στη Β.Καρολίνα στις 29 Ιανουαρίου ενώ έχουν εκφράσει τη βούληση για περαιτέρω πορείες…

Φαίνεται ότι τα πράγματα στις ΗΠΑ δείχνουν… εμφύλιο! Υπάρχουν δύο στρατόπεδα που θα δώσουν μάχη μέχρι θανάτου.

Από τη μία ο Ν.Τραμπ ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με την εκκλησία, τους Λευκούς και τους δεξιούς και από την άλλη η Χ.Κλίντον με τον Σόρος και τη ΝΤΠ πλάι της.

Η είδηση ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε σαφή εντολή για την διεξαγωγή  ποινικής έρευνας κατά της πρώην υποψήφιας του Λευκού Οίκου, έρχεται λίγες μόλις μέρες αφότου η κοινοβουλευτική επιτροπή εποπτείας διέταξε τον διευθυντή του FBI, James Comey, να παραδώσει το περιεχόμενο των e-mail του server της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραμπ έχει εξουσιοδοτήσει το Κογκρέσο να συνεχίσει τις ποινικές διώξεις εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα καταλήξει στην φυλακή,καταδεικνύοντας το μίσος που νιώθει ο ίδιος για την νέα τάξη πραγμάτων.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής εποπτείας Jason Chaffetz την απαραίτητη εξουσιοδότηση ενώ ο ίδιος δήλωσε στα μέλη της επιτροπής σε μια πρόσφατη συνάντηση, ότι η επιθυμία του Τραμπ είναι να εξασφαλιστεί ότι η Χίλαρι Κλίντον θα έχει την δικαιοσύνη που της αξίζει!

Η φράση τα λέει όλα!

Ο Chaffetz δήλωσε στα μέλη της επιτροπής:
«ο Πρόεδρος Τραμπ επισκέφτηκε την Φιλαδέλφεια, όταν ήμασταν στο σχεδιασμό και τη στρατηγική μας για τις εκλογές . Εκεί μου είπε «μπορείτε να κάνετε πολύ καλή δουλειά. Ακούστε, καταλαβαίνω ότι είμαι ο πρόεδρος και έχετε μια δουλειά να κάνετε. Μπορείτε να την κάνετε ; Μην χρονοτριβείτε ( υπόθεση Χίλαρυ Κλίντον) .»


s o u r c e    

Advertisements