Τα κομουνιστικά απόβλητα του σύριζα Βίτσας-Αυλωνίτου εξηγούν γιατί οι 8 Τούρκοι πρέπει να εκδοθούν στον Ερντογάν

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου στη Βουλή (21/7) ότι δεν πρέπει η Ελληνική δημοκρατία να παράσχει άσυλο σε πραξικοπηματίες. Σημείωσε μάλιστα ότι «Έχουν καταγραφεί σε βίντεο εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και με κανένα πρόσχημα δεν πρέπει οι υπεύθυνοι να τύχουν κάλυψης».   ΔΕΙΤΕ Τ’ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ:

 

 


Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου στη Βουλή (21/7) ότι δεν πρέπει η Ελληνική δημοκρατία να παράσχει άσυλο σε πραξικοπηματίες. Σημείωσε μάλιστα ότι «Έχουν καταγραφεί σε βίντεο εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και με κανένα πρόσχημα δεν πρέπει οι υπεύθυνοι να τύχουν κάλυψης».

Μια ζωή τουρκόδουλοι και γιουσουφάκια οι ανθέλληνες αριστεροί! Ποιος βλάκας ακόμα μασάει τα γελοία παραμύθια τους περί ανθρωπισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Τα ορφανά του αιμοσταγούς δικτάτορα Στάλιν και του αιμοσταγούς δικτάτορα Τσαουσέσκου και όλων των άλλων τριτοκοσμικών φονιάδων έχουν τόση σχέση με τον ανθρωπισμό όση και οι μάο-μάο (υποδείγματα κολεκτιβισμού) με τον πολιτισμό!  Καμαρώστε την απόγονο των ληστοσυμμοριτών κατσαπλιάδων, το πορδοβούλωμα του παραπετάσματος, να κόφτεται για τη «δημοκρατία» (του σουλτάνου Ερντογάν) στην Τουρκία! Πιο πουλημένη πεθαίνεις!


Μωρή αριστερή βρωμοπατσαβούρα, υπάρχει βίντεο με τους 8 να σκοτώνουν, να καίνε ή ό,τι άλλο;
Μήπως θα μπορούσαμε να το δούμε κι εμείς;
Αν όχι, σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Οπότε, θα πρότεινα να σας μπαγλαρώσουμε υμάς, κ. Βίτσα και κα Αυλωνίτου και να σας στείλουμε στον σουλτάνο, προσποιούμενοι πως «υπάρχει βίντεο με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…»

Ούτε ντροπή νιώθετε ούτε ανθρωπιά έχετε ούτε τις παρακαταθήκες των αρχαίων μας προγόνων γνωρίζετε ούτε στάλα λεβεντιάς διαθέτετε, επειδή οι αηδίες σας οφείλονται στην αποκρουστική δειλία σας, κότες.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements