Αποτέλεσμα εικόνας για ποπη Τσαπανιδου

 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ,   «ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ» !!!  ΝΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ….

Δεν μας κάνει καμία εντύπωση για την συγκεκριμένη συστημική δημοσιογράφο αφού είχε σχέση με την αριστερή λινάτσα του ΣΥΡΙΖΑ τον Βαξεβάνη. Όλοι αυτοί οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν είχαν την ατυχία να σκοτώσουν οι Αλβανοί κατσαπλιάδες κακοποιοί κάποιον συγγενή τους, λογικό είναι για χάρη του συστήματος εξουσίας να υποστηρίζουν τα μουνόπανα τους Αλβανούς σε βάρος των Ελλήνων.Από την στιγμή που άνοιξε τα σύνορα ο προδότης Σαμαράς και μπούκαρε στην Ελλάδα το Αλβαναριό, οι Έλληνες έχασαν από τις δουλειές, τις περιουσίες τους, μέχρι και την ζωή τους.Σιχαμένη δημοσιογράφος που κατηγορούσε την Χρυσή Αυγή για τα συσσίτια προς τους άνεργους Έλληνες.Εκεί που έφτυνε η Χρυσή Αυγή φύτρωσες εσύ Τσοπανίδου.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η γεννημένη την 21η Απριλίου 1967 ανήμερα, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΉ Πόρνη  του «Star» κυρία τσοπανίδου, κατά την εκπομπή της προστάτευσε τους πεμπτοφαλαγγίτες Αλβανούς που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον Αλβανικό Αετό, ενώ υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!..

Όπως θα δείτε στο βίντεο που αναρτήσαμε και είναι από την σημερινή εκπομπή της  τηλεοπτικής αυτής  χλαπάτσας στο «Star», η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια δείχνει το θέμα με τους Αλβανούς νεοσύλλεκτους του κέντρου Μεσολογγίου, που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό του Αλβανικού Εθνικισμού.

Η  τηλεοπτική πατσαβουρογιαγιά   αρχικά απέκρυψε από τους τηλεθεατές ότι οι φαντάροι αυτοί είναι Αλβανοί που έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα, ενώ απέκρυψε και τα πρόσωπά τους για να τους προστατέψει από τυχόν αγανακτισμένους Έλληνες πατριώτες!.. Εμεις ήδη σας τους δώσαμε στεγνά σε προηγούμενη ανάρτησή μας προς κάθε ενδιαφερόμενο για τα περαιτέρω …..

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ      Ε  Δ  Ω     ΚΙ    Ε  Δ  Ω 

Στο τέλος του βίντεο λοιπόν, όταν της «σφυρίξανε» από το κοντρόλ ότι πρόκειται για Αλβαναριά, η ποπάρα κλαπαρχίδω ζήτησε να χρησιμοποιούμε χαμηλούς τόνους γιατί τα θέματα αυτά είναι… επικίνδυνα!…

Προς τι το κρίμα, πρώτη φορά θα δείξει αυτή η μαϊμού ότι είναι πρακτοράκι του συστήματος; Κάνανε λέει βλακεία τα παιδιά. Ποια παιδιά μωρή σαβούρα! Ολόκληροι μαντράχαλοι, ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε. Κάθε φορά που γίνεται κάτι κακό από την μεριά των αλλοδαπών ΠΑΝΤΑ τους δικαιολογούν αυτά τα καθικάκια οι δημοσιογράφοι. Αν κάνει κάτι αρνητικό, πολύ λιγότερο σοβαρό από ότι κάνουν οι εισβολείς, ένας Έλληνας, πέφτουν πάνω του ως ύαινες να του πιούνε το αίμα. Ζούμε στην ίδια μας την χώρα κάτω από έναν μόνιμο βομβαρδισμό από πολιτικούς και δημοσιογράφους, συν κάτι αλληλέγγυα σκουπίδια που σου λένε μονίμως βούλωστο και υπάκουσε, γιατί δεν είχανε ποτέ παιδεία, ένας που δεν ξέρει να ακούει την γνώμη του άλλου δεν δικαιούται και να μιλάει. Έχουμε αηδιάσει με την μεροληπτική δημοκρατία τους.

Advertisements