ΤΡΑΜΠ ΒΑΛΑΝΤΗΣ

το «Ε» είναι μισελληνικό κανάλι, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ!

Που το πάει η Τατιάνα; Γιατί το κάνει αυτό…; Βράζουν όλες οι νοικοκυρές που την παρακολουθούν!

Αυτήν την φορά λένε, ότι «η Τάτι το παράκανε….»
Μια με τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που τους κλείνει στον αέρα….και τώρα, δίνει βήμα στις μανάδες των Αλβανών φαντάρων που ξεφτίλισαν με την συμπεριφορά τους το στράτευμα! ΠΡΕΠΕΙ ο δημοσιογράφος να δίνει βήμα σε όλους; NAI και βέβαια πρέπει…σε όλους όμως…. ΠΡΕΠΕΙ ο Δημοσιογράφος να παίρνει θέση…. ΝΑΙ πρέπει…..

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ~ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΛΙΝΑΤΣΑΣ….

Εδω η τηλεοπτική μισελληνική πατσαβούρα μας λέει πως δεν διακρίνει κάποιο είδος εθνικισμού από την κίνηση αυτή των αλβανών κατσαπλιάδων στρατιωτών μέσα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ:

ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΡΕ ???   ΕΜΕΙΣ ,  ΟΧΙ !!!

Αμέσως να αφαιρεθεί η ιθαγένεια στα αλβαναριά και ν’ απελαθούν μαζί με την επικίνδυνη στεφανίδου.


Ο  σύζυγος της τατιάνας Ευαγγελάτος χεσμένος από φόβο αντιποίνων, από την εκπομπή με την «τρομερή τηλεθέαση»  του 2% ,  διαχώρισε την θέση του και τους τα έχωσε για τα καλά και στους 7 κατσαπλιάδες :

Θέλουν να αυτοκτονήσουν τα παιδιά!!!!!Και γιατί δεν τους αφήνουν;;;;Βρωμιάρα που τους καλύπτεις!!!!!Αγαπούν την Ελλάδα, τον στρατό κι έχουν ιθαγένεια. Εδώ μωρή δημοσιογραφική πόρνη, μωρή μισελληνική πατσαβούρα δεν αγαπάς εσύ την Ελλάδα και τους Έλληνες θα την αγαπούν οι Αλβανοί;;;;  

ΚΛΕΙΣΤΕ  ΡΕ  ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ !!! ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ???  ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙΣ ???

Εχουμε απογόνους τσάμηδων, τούρκους, αφρικανούς και κάθε βάρβαρο μέσα στο στράτευμα το οποίο δεν είναι πλέον ελληνικό, αλλά ενα πολυεθνικό συνονθύλευμα απαίδευτων παιδαρελίων, τα οποία γνωρίζουν καλά μόνο το να χειρίζονται με την παλάμη τους το κινητό και το πουλί τους. Η ευθύνη για τις ανθελληνικές κινήσεις που συμβαίνουν εντός κι εκτός στρατεύματος σε τέτοιου είδους θέματα – διότι βγαίνουν εξοδούχοι και αδειούχοι οι στρατιώτες κι εκει έξω το ίδιο φέρονται – βαραίνει κατά 90% τους άκαπνους αρμόδιους για έλεγχο νεοσυλλέκτων αξιωματικούς των σημερινών θερέτρων διακοπών  [στρατοπέδων δλδ] για 9 η 12 μήνες. Οταν εγώ στρατεύθηκα ήταν αδιανόητο να έχεις τέτοιου είδους τατουάζ και πόσο μάλλον, να υπάρχει κλίκα αλλοεθνών εχθρών εντός στρατοπέδου. Η μισελληνική καριόλα του βίντεο προφανώς θα γούσταρε μια παρτουζίτσα με τα αλβανά, γι`αυτό και τα δικαιολογεί.