Αποτέλεσμα εικόνας για mari lepen

Η Μαρίν Λεπέν προηγείται πλέον στην εκλογική κούρσα, σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Η Λεπέν φαίνεται να κερδίζει στήριξη που κυμαίνεται μεταξύ 35 και 36% έναντι 23 με 25% για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Φρανσουά Φιγιόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ipsos Sopra Steria για λογαριασμό των Cevipof και Le Monde.

Αντίθετα, στα μέσα Δεκεμβρίου ο Φιγιόν προηγούνταν με ποσοστό περίπου 28% και η Λεπέν ακολουθούσε με 27%. Αντίθετη πάντως φαίνεται πως είναι η εκτίμηση του ευρωπαίου εβραιομασώνου επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί, οποίος δήλωσε από το Νταβός ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα η Μαρίν Λεπέν να εξασφαλίσει την ευρεία στήριξη που χρειάζεται για να πάρει τη νίκη. «Δεν ανησυχώ ότι η κ. Λεπέν θα γίνει πρόεδρος», ανέφερε ο δωσίλογος επίτροπος,το τσιράκι της Νέας Τάξης  μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg. «Δεν θέλω την κ. Λεπέν στην εξουσία. Ποτέ, μα ποτέ στη χώρα μου», σχολίασε το παπαγαλάκι των εβραίων σιωνιστών, το κατακάθι της λέσψης Μπίλντεμπεργκ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ωστόσο κερδίζει έδαφος. Ο Ζαν Λικ Μελανσόν, που στηρίζεται από το Κομμουνιστικό κόμμα, λαμβάνει στήριξη μεταξύ 14 και 15%.

Δίνουμε κι εμεις τη μάχη μαζί με όλους τους λοιπούς εθνικιστές, για την επικράτηση κάθε εθνικιστικού κινήματος και στην ευρώπη αλλά και στον πλανήτη.