Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγός λαθρομετανάστεςΟ βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός μετέβη σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, κατόπιν προσκλήσεως εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρέμεινε στον χώρο του σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το σύνολο των γονέων και των μαθητών.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας του Συλλόγου, που με ψήφους 86-0 αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την φοίτηση παιδιών από το Κέντρο Υποδοχής Σχιστού στο σχολείο τους.

 

 

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΑΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΛΕΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΚΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ…

 

Advertisements