Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσή Αυγή Σκύδρα

 

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ….ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΒΥΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ….


Πλήθος εκπροσώπων και στελεχών της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Σκύδρα. Η εκδήλωση των εγκαινίων μετατράπηκε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με πρωτοφανή συγκέντρωση κόσμου για τα δεδομένα της περιοχής.

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής Γιώργος Βαχαρέλης, Σωτηρία Βλάχου, Γιάννης Σαχινίδης, Χρήστος Χατζησάββας, Ελευθέριος Συναδινός, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Χρυσομάλλης, Μιχάλης Τσακίρης, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός έστειλαν μήνυμα Εθνικής Αντίστασης προς όλες τις κατευθύνσεις

Οι συναγωνιστές κατά τις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην άνοδο των ποσοστών του κόμματος και τόνισαν πως στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση και εν δυνάμει κυβέρνηση.

Advertisements