Το πλέον λυπηρό είναι ότι δικηγόρος του αλητήριου ΣΥΡΙΖΑίου Κουρτάκη είναι ο Βορίδης… 

Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς θα δικαστούν την Τετάρτη ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης και ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας Παναγιώτης Τζένος μετά την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση που τους άσκησε ο εισαγγελέας.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος καθώς όπως υποστηρίζει  επιτέθηκαν  στον ίδιο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

 

Οι δύο συλληφθέντες θα παραμείνουν απόψε Τρίτη βράδυ κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί με πολιτικά – 15 τον αριθμό – συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο για ένα δημοσίευμα!

Επίσης, σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης των “Παραπολιτικών”, Γιάννης Κουρτάκης, προσήλθε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, αφού η μήνυση αφορούσε και τον ίδιο. Μάλιστα, έγραψε στο facebook: “Όταν παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω τίποτα απολύτως να φοβηθώ, θα προσέλθω οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ. Άλλωστε στις δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια”.

Από την πλευρά τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ».


s o u r c e 
 

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟΝ ΠΟύΤΣΟΝ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ! Συνελήφθη και ο Κουρτάκης-Τα tweets Καμμένου-Οι ΑΝΕΛ αποκαλύπτουν γιατί τον μήνυσε ο Καμμένος:

[Δεν θα κάνουμε και ήρωα τον απατεώνα Κουρτάκη που καθύβριζε μέρα-νύχτα τον Σαμαράγια να φέρει μαζί με το αφεντικό του τον Μαρινάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τώρα το παίζει αντιστασιακός λέγοντας είναι χούντα και πέφτει!!! Αν του κανονίσουν καμιά διαφημισούλα ή κανα δάνειο θα τους αποθεώνει πάλι όπως έκανε μέχρι πρόσφατα! Και ψιτ! Εσείς οι ΝΔίτες…
που τον κάνετε ήρωα μας προκαλείτε πονοκέφαλο όταν ανακατεύεστε στην κόντρα λαμόγιων και εκβιαστών] 

Μετά τον Παναγιώτη Τζένο συνελήφθη και ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης. «Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν» έγραψε.

Τα tweets Καμμένου

Στον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη αναφέρονται δύο tweets του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.
«Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα ενώ επί δύο ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ» έγραψε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά οτι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ».

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για τη μήνυση του Καμμένου σε Κουρτάκη και Τζένο
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη, καθώς και στον διευθυντή της εφημερίδας, Παναγιώτη Τζένο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ».

Advertisements