Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Μέρα ντροπής… Με πέντε πόντους χιόνι, κόπηκε η Ελλάδα στα δυο. Λίγη ώρα πριν, οι αρχές απέκλεισαν την γέφυρα Ρίου – Αντίρριου, ή αλλιώς Χαριλάου Τρικούπη, λόγω ότι έπεφταν κομμάτια πάγου στο οδόστρωμα και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αρκετά οχήματα έχουν προκληθεί ζημιές. (Δείτε φωτογραφίες παρακάτω)

Η γέφυρα αυτή, έχει κοστίσει εκατομμύρια ευρώ στον Ελληνικό λαό, εμείς την φτιάξαμε, από την τσέπη μας έχει πληρωθεί κύριοι, δεν μας την κάνατε δώρο!  Η γέφυρα Ρίου – Αντίρριου ενώνει την Πελοπόννησο με την υπόλοιπη Ελλάδα και αυτή τη στιγμή είναι «άχρηστη», επειδή έριξε μερικούς πόντους χιόνι…

Και σας ρωτάμε:

Σε ποια άλλη πολιτισμένη χώρα, έχει συμβεί αυτό; Στον Καναδά, για παράδειγμα, ρίχνει τρία μέτρα χιόνι και δεν κλείνουν οι δρόμοι! Αντιθέτως οι άνθρωποι πάνε κανονικά στις δουλειές τους, δεν αποκλείονται στις εθνικές οδούς και σε κεντρικά οδικά δίκτυα! Ήμαρτον!!!

Η «ανοργανωσιά» στο μεγαλείο της!

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από τα οχήματα που υπέστησαν ζημιές στη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου:

γ4γ3γ2γ1

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για πολλούς οδηγούς το πέρασμα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, καθώς είδαν τμήματα πάγου να «προσγειώνονται» στα αυτοκίνητά τους, τα οποία έπαθαν μεγάλες ζημιές.

Από τους υπεύθυνους στη «Γέφυρα Ρίου – Αντίρριου» ανακοινώθηκε αναγκαστικά το κλείσιμο του ενός ρεύματος -αυτό προς Αντίρριο- ενώ οι οδηγοί διαμαρτύρονται και ζητούν την αποζημίωσή τους.

Θέτουν ακόμα θέμα ασφάλειας, μετά τα όσα βίωσαν

 

ΚλΕΙΣΤΗ η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης! – Αποκολλάται ο πάγος από τα σύρματα! «Χάθηκαν» τα διόδια στο χιόνι! (ΦΩΤΟ)

 

Κλειστή θα παραμείνει η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου τελικά και στα δύο ρεύματα.

Η ισχυρή χιονόπτωση έχει περιορίσει την ορατότητα, ενώ όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr ο πάγος από τα σύρματα της Γέφυρας αρχίζει να σπάσει και να πέφτει στα αυτοκίνητα. Ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στην πλευρά της Αιτωλίας.

Όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι για την ασφάλεια της κυκλοφορίας, τότε θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Στο μεταξύ «χάθηκαν» τα διόδια του Ρίου στην Πατρών – Κορίνθου από την χιονόπτωση που δεν έχει σταματήσει από το πρωί στην Πάτρα με αυξομειώσεις. Το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου είναι ανοιχτό.

Η Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας όπως μεταφέρει ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας στο tempo24.gr,  βρίσκεται σε επιφυλακή με όλες τις υπηρεσίες της σε όλα τα οδικά δίκτυα να παραμένουν για να καθαρίζουν τους δρόμους.

—————-

Η ισχυρή χιονόπτωση και στην περιοχή της Αιτωλίας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία.

Αναμένεται να κλείσει η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου στο ρεύμα προς Αιτωλία. Υπάρχει κίνδυνος καθώς αποκολλούνται κομάτια πάγου. Στο ύψος της Ιτέας υπάρχουν εγκλωβισμένα αρκετά οχήματα ιχ και φορτηγά. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο για να μπορούν να διέλθουν.Λίγο μετά τη 1:15 ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία. Όπως όμως μεταφέρουν οδηγοί στο tempo24.gr η χιονίζει συνέχεια, υπάρχει πάγος και οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

 

Advertisements