ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ,ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ!

εκτακτη ειδηση

 Αυτή είναι η βρώμικη αριστερά…. Κάθε μέρα και μια αποκάλυψη από τα πολιτικά λαμόγια που βουλιάξαν την χώρα….  Είναι δυνατόν, να είσαι στέλεχος η κολαούζος σε ένα κόμμα βλέπε ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ και να σου λέει ένας βρωμογερμαναράς  βλέπε ΣΟΙΜΠΛΕ ότι θέλει να ρίξει τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό βλέπε ΣΑΜΑΡΑ (Με τον οποίο εμείς βγάζουμε σπυριά;)

Γιάνης Βαρουφάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΑΡΙΣΤΕΡΟ  ΚΑΘΙΚΙ…. 

 

 

Να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, ήδη από τον Ιούνιο του 2014,

είχε αποφασίσει ο Σόιμπλε. Την αποκάλυψε αυτή έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Η αρπαγή της Ευρώπης».
Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σε συνομιλία που είχε με τον Γερμανό ομόλογό του, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε του εκμυστηρεύτηκε πως είχε αποφασίσει από τον Ιούνιου του 2014 να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά. «Το 3ο μνημόνιο το σχεδίαζαν από το 2013-14. Ο κ. Σόιμπλε από τον Ιούνιο του ‘14 αποφάσισε ότι ο Σαμαράς δεν του κάνει πλέον. Τον ρώτησα «Βόλφγκανγκ πες μου πότε αποφάσισες να ρίξετε τον Σαμαρά;». Και μου λέει τον Ιούνιο του ‘14» επεσήμανε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Νομίζετε ότι ο Σόιμπλε νοιάζεται για την Ελλάδα; Εμείς είμαστε μία παράπλευρη απώλεια σε έναν πόλεμο μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας», είπε ο κ. Βαρουφάκης, ενώ συμπλήρωσε πως ο στόχος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών είναι ο έλεγχος του εθνικού προϋπολογισμού της Γαλλίας.

Advertisements