ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ! ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ…  ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ….

tsipras

Πριν ένα μήνα ο Ματεο Ρεντσι υποσχέθηκε 13η σύνταξη. Ο Ματεο Ρεντσι ήξερε ότι θα βγει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και μάλλον έψαχνε τρόπο απόδρασης.
Άρα η εξαγγελία του πάει στον κάλαθο των αχρηστων. Μαζί με τον Τσιπρα ήταν οι νεότεροι πρωθυπουργοί χωρών στην Ευρωζώνη. Και είχαν πολύ στενή σχέση. Λέτε ο Τσιπρας να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με την εξαγγελία της 13ης σύνταξης;
Μην ξεχνάμε το una faccia una razza!
Για τους πάνω από 500.000 Έλληνες που μετανάστευσαν, για τα εκατομμύρια που είναι άνεργοι ή εργάζονται με συνθήκες Βουλγαρίας, για τους πολύτεκνους και τα ΑΜΕΑ που τους κόβεις τα επιδόματα, δεν ακούσαμε κανένα μέτρο από τον Αλέξη…
Αν πάντως έρθουν τα χρήματα, σε καλή μεριά γερόντια …. Είναι καθαρά χρήματα..όλο και κάποιος θα έχει αυτοκτονήσει από αυτά…όλο και κάποιος θα έχασε το σπίτι του από αυτά. Όλο και κάποιος θα έφυγε από αυτά μετανάστη….
Γρήγορα λοιπόν στα jumbo..πάρτε μια κούκλα και ένα αυτοκινητάκι στα εγγόνια σας και δοξάστε τον Τσίπρα

Advertisements