Μετά το γλέντι στην Αττάλεια, για να γιορτάσουν οι φονιάδες τη «νίκη των εκδημοκρατιστών ΝΑΤΟϊκών ανταρτών στην Παλμύρα», όπου πρώτος έσυρε τον χορό ο αμερικανοτσολιάς υπάλληλος του ΓΑΠ, ήρθαν κι οι χοροί, τα γλέντια στο «λεβεντογένα» (ετσι δεν λένε στην Κρήτη;),   Κρήτη:

 

 

Πω πω οι Κρητίκαροι κι Κρητικιές, χαρά για τον σύντροφο του αμερικανοτσολιά Κοτζιά… αντί να τους γαμήσουν το κέρατο που τους πέταγε!

–  Περήφανος λαός οι Κρητικοί… Την ημέρα της Μεγάλης Σφαγής του Ηρακλείου, χόρευαν σαν χανουμάκια για τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου!

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! Χόρεψαν …πεντοζάλι Κοτζιάς και Τσαβούσολγου… Στην επέτειο της Μεγάλης Σφαγής του Ηρακλείου…
 

Αυτόν δεν είχε αγκαζέ ο αμερικανοτσολιάς, όταν έσερνε πρώτος το χορό των φονιάδων; ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ από τον Τσαβούσογλου! «Τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος…»

Από το «PRESS-GR«

Ένα μπαράζ προκλητικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας έχει ανοίξει η Τουρκία. Μετά τα όσα έχει πει για τη συνθήκη της Λωζάνης ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, μπήκε και ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση ότι «ξεπουλά» την Κύπρο και αναρωτήθηκε εάν «θα πάρουμε πίσω τα 18 νησιά» από την Ελλάδα. Πλέον συνέχεια δίνει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών που υποστηρίζει ότι τα Ίμια αποτελούν τουρκικό έδαφος.
«Δεν αποδεχόμαστε την de facto κατάσταση», λέει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και αναφέρει ότι…

οι συνθήκες της Λωζάνης και του Παρισιού περιέχουν λεπτομερείς διατάξεις σχετικά με τα ζητήματα κυριαρχίας και την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί τη δημιουργία ενδεχόμενων de facto καταστάσεων από την Ελλάδα επί γεωγραφικών σχηματισμών με αμφισβητούμενο καθεστώς.

«Οι θέσεις της χώρας μας για όλα τα ζητήματα στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων και του συγκεκριμένου, και για την επίλυσή τους έχουν τεθεί υπ’ όψιν της κοινής γνώμης με ποικίλες ανακοινώσεις του Υπουργείου μου από το 1996 έως και σήμερα», σημείωσε.

Όπως ανέφερε: «Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα αποδεχθούμε τη δημιουργία από την Ελλάδα ενδεχόμενων de facto καταστάσεων επί γεωγραφικών σχηματισμών με αμφισβητούμενο καθεστώς και, σε περίπτωση απόπειρας, ανακοινώνεται ότι αυτά δεν θα έχουν αποτέλεσμα από νομική σκοπιά.

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην πολιτική της χώρας μας ως προς τις βραχονησίδες των Ιμίων. Τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος. Κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων του AKP δεν υπήρξε καμία αλλαγή ως προς το νομικό και de facto καθεστώς στο Αιγαίο».
Τι τραγουδούσε και χόρευε ο αμερικανοτσολιάς υπάλληλος του ΓΑΠ, με τον Τούρκο… σύντροφό του;

Τότε χόρευαν και τραγουδούσαν γιατί τα ανθρωπόμορφα κτήνη είχαν μπει στην Παλμύρα…

Τώρα… πόσα νησιά θέλει ο σύντροφος του Κοτζιά;

Advertisements