«Για μένα έχει πεθάνει ο Καρράς»: Ο Β. Λεβέντης στο Πρακτορείο 104,9 FM (30/11/16)

 

Την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί από βουλευτής εξέφρασε στον Alpha ο Δημήτρης Καρράς απορρίπτοντας έτσι κατηγορηματικά τη σχετική αξίωση του Βασίλη Λεβέντη.
«Θα παραιτηθώ μόνο αν παραιτηθούν όλα τα μέλη της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων», είπε ο κ. Καρράς, κατηγορώντας τον Βασίλη Λεβέντη ότι τον τελευταίο καιρό έκανε το κόμμα προσωποκρατικό.
Ακόμη, είπε ότι δεν δέχεται τελεσίγραφα από τον Βασίλη Λεβέντη γιατί όπως είπε αυτά θυμίζουν άλλες εποχές. «Οι βουλευτές λογοδοτούμε στο Σύνταγμα, πώς μπορεί να μου ζητά ο Λεβέντης να παραιτηθώ» είπε ο κ. Καρράς και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος ενώ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το αν θα συμπορευτεί με άλλο κόμμα σε περίπτωση εκλογών.


 

                   ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ:

1)     Θεωρειται φυσιολογικο να παραιτηθει ο Καρρας μονος του, χωρις να παραιτηθουν και οι αλλοι, απο τη βουλευτικη του εδρα μιας κι αυτη ηταν η πολιτικη του θεση.

2)    Δε θεωρειται φυσιολογικο να παραιτηθει το κομμα μονο του, χωρις να παραιτηθουν και τα αλλα κομματα, απο τη κρατικη χρηματοδοτηση παρολο που ειναι πολιτικη του θεση. Ειναι δυο θεσεις των υποστηρικτων του κομματος. Διακρινεις καμια αντιφαση?

Advertisements