ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ??ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ 5 ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΟΥΛΕΣ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΥΡΙΩΝ.    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ!

Πολυτελές αλλά εγκαταλελειμμένο παραθεριστικό κέντρο στην Ηλεία, αντί να ξαναφτειαχτεί για τον ΕΟΤ, δόθηκε υπερσύγχρονο στους λαθροπρόσφυγες και στα κρυφοτζιχάντια…!!!

Σχετική εικόνα

Πισίνες, μπάνγκαλοους με… μίνι μπαρ, αλλά και το τυπικό ελληνικό μπάχαλο ανευθυνότητας και κακοδιαχείρισης κρύβει μέσα του το LM Village στη Μυρσίνη Ηλείας – όπου κάθε τρεις και λίγο καταφθάνουν οι βαφτισμένοι απ’ το σύστημα  «πρόσφυγες» !!!

Το LM Village το οποίο ήρθε στην επικαιρότητα από την απόφαση να μεταφερθούν εκεί Σύροι πρόσφυγες αποτελεί μία ακόμα από τις συνηθισμένες υποθέσεις δημόσιας κακοδαιμονίας που τόσο ευδοκιμούν στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα παραθεριστικό κέντρο το οποίο χτίστηκε στην παραλία του χωριού Μυρσίνη στον Δήμο Λεχαινών (Ανδραβίδας-Κυλλήνης πλέον) και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998, αποτελώντας από την πρώτη στιγμή πόλο έλξης για παραθεριστές αλλά και εστία ανάπτυξης για τη γύρω περιοχή.

 

Την έκταση την είχε παραχωρήσει η τότε κοινότητα Μυρσίνης στον Δήμο Άνω Λιοσίων ο οποίος είχε προχωρήσει σε δανεισμό 800.000.000 ευρώ ενώ είχε υπογράψει ακόμα και συμφωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο TUI στη Γερμανία έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας υψηλών προδιαγραφών τουριστικός πόλος στην περιοχή. Παράλληλα λειτουργούσε και με τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, κυρίως για τους δημότες του Δήμου Λιοσίων.

Το LM λειτούργησε για περίπου 9 σεζόν, και -ιδίως τα πρώτα χρόνια- αποτέλεσε έναν σημαντικό πόλο έλξης για την περιοχή, η οποία υστερούσε σε υποδομές σε σχέση με την υπόλοιπη ακτογραμμή δυτικά της Κυλλήνης. Οι εγκαταστάσεις ήταν προσεγμένες, τα μικρά μπάνγκαλοους ήταν εξαιρετικής αρχιτεκτονικής (με κλιματισμό, κουζίνα, τηλεόραση, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας και… μίνι μπάρ!), ενώ και το σύνολο των εγκαταστάσεων (πισίνες, εστιατόρια, παιδικές χαρές) κατέστησαν τον χώρο όχι μόνο παραθεριστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών αλλά και επίκεντρο της κοινωνικής ζωής της γύρω περιοχής.

Και ξαφνικά αυτή η τόσο σημαντική επένδυση κατέβασε ρολά, καθώς ξεκίνησαν όλες οι γνωστές ελληνικές κακοδαιμονίες, με τον Δήμο Λιοσίων να προχωρά στο κλείσιμο των εγκαταστάσεων αφήνοντας πολλές οφειλές σε εργαζόμενους και προμηθευτές. Παράλληλα ξεκίνησε και μία δικαστική διαμάχη με τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, που ακόμα και σήμερα δεν έχει οδηγηθεί σε κάποια οριστική κατάληξη, αν και ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ (Σύριος δήμαρχος, Έλεος οι ραγιάδες)   υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα δικαιώνουν τον δήμο.

Στην ουσία πρόκειται για μία διαμάχη που αφορά τα 19 από τα 38 σπίτια τα οποία διεκδικεί ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τα οποία δεν του αποδίδονται, ενώ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γης (που και για αυτό υπάρχουν προβλήματα) ο δήμος της Ηλείας θεωρεί ότι δεν τίθεται θέμα, και η γη ανήκει σ’ αυτόν. Στην πολύπλοκη και τυπικά ελληνική υπόθεση έχουν εμπλακεί διαφόρων ειδών και τάξεων συμφέροντα, με δημοτικές επιχειρήσεις και offshore εταιρίες-φαντάσματα να μάχονται πάνω από ένα κομμάτι γης, οδηγώντας το στον μαρασμό και την απαξίωση.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, το πολλά υποσχόμενο τουριστικό «διαμάντι» μετατράπηκε σε ένα χωριό φάντασμα, παραμένοντας ερμητικά κλειστό. Αυτό δεν εμπόδισε όσους επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε λεηλασίες και καταστροφές, ενώ ο χώρος αφέθηκε στην τύχη του και στα στοιχεία της φύσης (βρίσκεται χτισμένο σχεδόν πάνω στο κύμα). Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνει έστω και υπό αυτές τις συνθήκες να παραμένει αξιοποιήσιμος, κάτι που μας φέρνει στην σημερινή ημέρα, όπου όπως αποφασίστηκε από την κυβέρνηση θα αποτελέσει τόπο φιλοξενίας «προσφύγων»   που θα βαφτίζονται  «σύριοι» !!!

Είναι όμως καθημερινά έντονος κι ο προβληματισμός τους σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις της δοσίλογης κυβέρνησης ότι θα μεταφερθούν εκεί και μετανάστες άλλης εθνικότητας εκτός από Σύριους πρόσφυγες, καθώς φοβούνται την εμφάνιση φαινομένων όπως αυτά που γίνονται σε διάφορα άλλα σημεία της χώρας με επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες διαφορετικής καταγωγής.

Σε ότι αφορά τις αναφορές για την προώθηση μεταναστών προς το παραθεριστικό κέντρο «Μιμόζα» των αξιωματικών της 117 Πτέρυγας Μάχης, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στην επαρχιακή οδό που οδηγεί προς την Κυλλήνη, τα πράγματα μάλλον είναι λίγο πιο σύνθετα.

Κυρίως γιατί εκφράζονται πολλές επιφυλάξεις από όσους γνωρίζουν τα δεδομένα της συγκεκριμένης εγκατάστασης, η οποία συνορεύει με ενεργή στρατιωτική μονάδα. Ενώ λίγα μέτρα μακριά από την ακτή της συγκεκριμένης περιοχής δένουν τα πλοιάρια μεταφοράς καυσίμων για τα πολεμικά αεροσκάφη της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Πρόκειται δηλαδή για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο από πολλές απόψεις, το οποίο δεν μπορεί έτσι απερίσκεπτα να ενταχθεί στον άνωθεν «σχεδιασμό» χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη τις εθνικής σημασίας ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένο χώρου.

Σύμφωνα πάντως με Επιτελείς της Αεροπορίας με τους οποίους επικοινώνησε το protothema.gr, οι εντολές που υπάρχουν μέχρι στιγμής αφορούν μόνο την διευθέτηση του χώρου του LM και την επίβλεψη των έργων σ’ αυτό, ενώ δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με την μεταφορά προσφύγων στις εγκαταστάσεις του θερέτρου «Μιμόζα» των αξιωματικών της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Ποιoς είναι ο Ναμπίλ Μοράντ, ο συριακής καταγωγής Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης;

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συγκέντρωσε επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εξέλεξε τον πρώτο δήμαρχο μετανάστη σε όλη την Ελλάδα. Ο Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ έχει καταγωγή από τη Συρία, την πόλη Χομς, από την οποία έφυγε σε ηλικία 17 ετών.

Μετά τη Συρία βρέθηκε στη Γαλλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα γαλλικής γλώσσας στη Σορβόνη. Στη συνέχεια, ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική, στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, και αργότερα στη Φιλιππούπολη, στη Βουλγαρία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εγκαταστάθηκε στα Λεχαινά της Ηλείας, κάπου 25 χρόνια πριν, παντρεύτηκε την Ελληνίδα σύζυγό του Ιωάννα Σχοινά (και αυτή γιατρός) ενώ έχει μία κόρη και δύο εγγόνια.

Στα δημόσια πράγματα βρέθηκε την τελευταία δεκαετία, με κορύφωση της δραστηριότητάς του την εκλογή του στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο οποίος (ελέω Καποδίστρια) περιλαμβάνει μία μεγάλη διοικητική περιφέρεια στν βόρεια Ηλεία. Άνθρωπος χαμηλών τόνων και προσιτός σε όλους, βρίσκεται ξανά στην αιχμή της επικαιρότητας με την προσφυγική κρίση και την δημιουργία του πρώτου hot-spot στην δυτική Ελλάδα.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ:    Μα αυτή την εντολή έχει ο τσίπρας από τις Βρυξέλλες και δε θα κάτσει να τους στεναχωρήσει …Αλλωστε η μίζα που παίρνει για να κρατήσει το στόμα του κλειστό είναι αρκετή για να ζήσει και την οικογένειά του πλούσια, αλλά και τα δισέγγονά του…  όμως πού θα ζήσει πλούσια όταν θα πλημμυρίσει όλη την Ελλάδα με αυτούς τους κανιβάλους; Η απάντηση είναι απλή ….Στο εξωτερικό, αφού δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα και οι Ελληνες πιά!!

 Αυτό είναι το παραθεριστικό κέντρο για τους πρόσφυγες στην Ηλεία

Τόσα χρόνια για τους Έλληνες ήταν κλειστό,δηλαδή 7 χρόνια δεν δώθηκε ούτε ένα δωμάτιο σε κάποιον που δεν είχε ρεύμα να πληρώσει η σε οικογένεια που έμειναν άνεργοι και τους λαθρομετανάστες μόνο τα πόδια και τον κώλο σας που δεν έχετε ανοίξει ακόμη…  Αλλά ξέρουμε,ξέρουμε: Τα λεφτά που έρχονται είναι πολλά και θα πρέπει κάποια απ’αυτά να πάνε και στις τσέπες σας…  Εξ’ άλλου οι εντολές είναι ρητές:  «όχι αυτά δεν είναι για τους έλληνες » !!!

L.M.=ΛαθροΜετανάστη VILLAGE, TO NEO EΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ….. ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΛΕΜΕ …. ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΜΕ …..

Απαράδεκτο να μην έχουν φροντίσει για τη λειτουργία των πισίνων. Τα ταλαιπωρημένα προσφυγόπουλα δικαιούνται στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Τέλος πάντων , να πληρώσουμε άμεσα όλοι την εφορία γιατί θα χρειαστούν χρήματα για να φροντίσουμε τους πρόσφυγες. Χρειάζονται κι άλλα μέτρα , τα 5.5 δις είναι λίγα, έχουμε τόσα στόματα να ταΐσουμε……..

Εγκω μόλις πάρω σπίτι φέρω 250 χιλιάδες ρατσαραν για να κανο εργκοστασιο στο ελλαδισταν…….

Γαμημένοι δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες προδότες αλληλέγγυοι …..


«ΤΣΕΚΟΥΡΙ  ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ  ΣΤ’ ΑΠΙΣΤΑ  ΣΚΥΛΙΑ» 

Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Advertisements