Εμετός Τσίμα στο Σκάι: “Ο Κασιδιάρης πήγε στη Χίο και οι Χρυσαυγίτες χτυπούσαν με λοστάρια πρόσφυγες και κατοίκους” - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα ακόμη εμετικό παραλήρημα κατά της Χρυσής Αυγής ξέσπασε χθες ο αρχικομμουνιστής με τις δεξιές τσέπες Παύλος Τσίμας (όπως λέει και ένα παλιό σύνθημα: «Το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα»). Αφού αρχικά αναγνώρισε ότι στον καταυλισμό λαθρομεταναστών της Χίου οι αφγανοί μεθάνε και κάνουν φασαρίες κάθε βράδυ, στη συνέχεια έχυσε το αντεθνικό του δηλητήριο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, υποστηρίζοντας την εξής πρωτοφανή αθλιότητα: για τα επεισόδια στον καταυλισμό της Σούδας δεν φταίνε οι τζιχαντιστές που φώναζαν «Αλλάχ ακμπάρ» και κατέστρεφαν περιουσίες πολιτών, αλλά η επίσκεψη του κλιμακίου μας στα νησιού του Ανατολικού Αιγαίου!!!!

 

 

Αξιοσημείωτη η παρέμβαση της «κουνιάδας» του Κούλη Μητσοτάκη, Σίας Κοσιώνη, που μόλις άκουσε τις λέξεις «Χρυσή Αυγή» από το στόμα του Τσίμα, πετάχτηκε απότομα από τη θέση της σαν να έπαθε ηλεκτροσόκ και άλλαξε θέμα συζήτησης, μιλώντας για την… πολιτική της Ε.Ε. Φαίνεται πως το μητσοτακέικο έχει δώσει αυστηρή εντολή να μην ακούγεται ούτε το όνομα του Εθνικιστικού Κινήματος στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής.

Μέσα σε όλες αυτές τις αθλιότητες όμως, ακούστηκε και μία σημαντική αλήθεια: οι εξελίξεις αυτές έχουν εκτοξεύσει την Χρυσή Αυγή  – «δημιουργούν μία πλατφόρμα εκτόξευσης της Χρυσής Αυγής» είπε επί λέξει ο Τσίμας – γεγονός που μπορεί να το κρύβουν οι καραστημένες δημοσκοπήσεις, όταν όμως έρθει η ώρα τις κάλπης, το Σύστημα θα φάει το πιο γερό χαστούκι των τελευταίων δεκαετιών.

 

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΑΛΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΡΕ ΓΛΥΦΤΗ…   ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΑ, ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΕΙΣΑΙ…

Advertisements