Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Το πραγματικό δράμα για τον ελληνικό λαό αρχίζει τώρα σύμφωνα με την δημοσκόπηση για την οποία δεν έκρυβε τη χαρά του ο επιχειρηματίας που δεκαετίες τώρα τους ενισχύει οικονομικά.

Η δημοσκόπηση-σύμφωνα με τις διαρροές από συγκεκριμένο χώρο-πραγματοποιήθηκε στο πρωτοφανές δείγμα των 20.000 ατόμων με δικαίωμα ψήφου.

Σύμφωνα με αυτή η ΝΔ βρίσκεται στο 32%, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα με 19% και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο με 12%. Το ΚΚΕ αγγίζει το 7,5%.

Αφανίζεται το ΠΑΣΟΚ της Φώφης που βρίσκεται  στο 2,9%!

Στο 3% βρίσκονται ΑΝΕΛ και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, στο 3% το ΠΟΤΑΜΙ. ~ (πολύ περίεργα και τα 3 αυτά ποσοστά)

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάθε μήνας που περνάει χάνει 2 ποσοστιαίες μονάδες, το πραγματικό ΣΟΚ αφορά το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το οποίο κατάντησε κόμμα-γιουσουφάκι διαπλοκής.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι αποκαλύψεις όπως εκείνη του Γιώργου Παπαχρήστου θα συνεχισθούν ενώ πολύ σύντομα ένα νέο κόμμα θα διεκδικήσει με αξιώσεις το κενό που αφήνει πίσω του το ΠΑΣΟΚ της Φώφης.


ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ:  ΠΟΣΟ  ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ????…….ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ???

 

 

Advertisements