ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ  ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ:

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΚΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΟΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟ ΧΑΝΙΩΤΙΚΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΙΣΧΥ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ. ΤΟΤΕ,ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΖΕ ΑΠ’ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Τ’ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ … ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΟ ( Ε  Δ  Ω )  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ…

 

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ facebook ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Ε Δ Ω , ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: «Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη»


ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΑΥΤΗ  Η ΣΕΛΙΔΑ   Ε   Δ   Ω   ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ facebook  

Advertisements