ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ..ΚΡΕΜΑΛΑΑ

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ, ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ..

«ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ»!!

 

 

Υπάρχουν πολλών ειδών και κάθε εμβέλειας εγχώριοι προδότες, αλλά οι πλέον επικίνδυνοι είναι αυτοί που επιλέγονται με την θέληση των ξένων ιμπεριαλιστών εκπροσώπων της Νέας Τάξης, σε καίρια ιμπεριαλιστικά πόστα με ύπουλους και σκοτεινούς σκοπούς για να τα υπηρετήσουν. Η Ελλάδα δυστυχώς ατύχησε να έχει ένα απ’ αυτά τα  ανθελληνικά σκουλήκια στον κόρφο της για οκτώ ολόκληρα χρόνια για την διαλύσει, να την εξελληνίσει και να την φτάσει στο σημερινό της κατάντημα που όπως φαίνεται τελειωμό δεν έχει ….   Και δεν εννοούμε άλλον από τον εβραίο Ααρών Αβουρί (πραγματικό όνομα) κι όχι το  «simitis» όπως αυτός για ευνόητους λόγους έφτιαξε.  Σήμερα υπάρχουν πολλοί ακόμα  ανθέλληνες  «πολιτικοί»  που ακολουθούν κατά γράμμα τις βουλές και τα ύποπτα βήματά του και σαν πιστά σκυλιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τους θέλει σε θέσεις κλειδιά. Αυτοί λοιπόν υλοποιούν τα σχέδιά της που θέλουν τον αφελληνισμό της πατρίδας μας και την εξαφάνιση της Ελλάδας σαν χώρα.  Ο ένας που αξίζει να αναφέρουμε είναι ο κεντρικός τραπεζίτης (αυτό το υποκείμενο με το περίσσιο θράσος)  που δεν μπορεί  να τον κουνήσει απ’ τη καρέκλα του κανένας  θεός και καμιά κυβέρνηση  (πλάτη του ο Ααρών Αβουρί και η διεθνής τοκογλυφία)   κι άλλος είναι ο περιβόητος Μητσάρας  που απο δήμαρχος αντί να γίνει κλητήρας, με τις ραδιουργίες του και εκμεταλλευόμενος την αγραμματοσύνη πολλών εξ ημών, ανέβηκε τόσο ψηλά, που μπορεί σήμερα αν θελήσει μ’ ένα νεύμα του να μας τελειώσει σαν χώρα. Σας το επαναφέρουμε στις μνήμες σας αν τον έχετε ξεχάσει :

avramopoulos6

Εμπλέκουν το Στρατό στο Λαθρομεταναστευτικό !…Για να καλύψουν την ανικανότητα των Πολιτικών !

KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ:

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μετά τα όσα σας δημοσίευσαν όλα τα πατριωτικά Blogs, για την επεισοδιακή επίσκεψη με τα γιουχαρίσματα στον Αβραμόπουλο στην Κω, αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω mail:

Παρακάτω θα σας παραθέσω το δημοσίευμα από το Βετεράνο, σύμφωνα με το οποίο καλείται το στράτευμα να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να «εξυπηρετηθούν» οι μετανάστες. Ως Ζαχαρίας Μυτιληνιός θεωρώ απαράδεκτο να αναλωθούν οι πολύτιμες εφεδρείες (κυρίως σε υλικό) επειδή οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Το να χρησιμοποιήσουν πολεμικό υλικό (σκηνές κλπ), οχήματα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό σε μια φάση που όλος ο πλανήτης βράζει και ένας πόλεμος είναι πιο κοντά από ποτέ είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και μάλιστα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Aντί αυτού θα δεχόμουν ευχαρίστως να αναλάβει επιτέλους ο Ελληνικός Στρατός (Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα) την ασφάλεια των συνόρων αφού πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι λιμενικό και αστυνομία έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και πλέον είναι απλοί παρατηρητές…

Αφού με ευχολόγια και ηλιοθεραπείες απο τους αρμόδιους και άσχετους πολιτικάντηδες του Κερατά και αφού οι  Ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σφυρίζουν αδιάφορα οι άσχετοι των ασχέτων εμπλέκουν και το Στράτευμα στο λαθρομεταναστευτικό !

me-frourous-kastelorizou-ximerwse-arxigos

Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που έγινε τότε στο Δημαρχείο της Κω παρουσία του Αβραμόπουλου και το Α/ΓΕΣ που έφτασε εκτάκτως στο νησί με Ελικόπτερο της ΝΗ90 της  Α.Σ  (Αυτό που ο τ.ΥΕΘΑ Καμμένος δεν ανέβαινε ) οι κύριοι της Ε.Ε.  αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δημιουργήσουν δύναμη αποτροπής απαιτούν από το Στράτευμα τα εξής :

Να δώσει ο Στρατός Στρατόπεδα για να φιλοξενήσει του λάθρο για όσο καιρό επιθυμούν οι ίδιοι !

Να δημιουργήσει  χώρους καταυλισμού και να διαθέσει τις Σκηνές που έχουμε για πολεμικό απόθεμα !

Να διαθέσει όλα τα οχήματα για την μεταφορά των λαθρομεταναστών για όπου το επιθυμούν !

Να τους ταΐσει και να τους παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη !

Να διαθέσει προσωπικό για τις ανάγκες των λαθρομεταναστών !

(Δεν αποκλείεται να ζητήσουν και παραχωρηθούν τα πολεμικά του ΠΝ να μεταφέρουν λαθρομετανάστες απο τα νησιά στον Πειραιά …Ποιός θα φέρει αντίρρηση ; Ο Υπηρεσιακός ΥΕΘΑ ή ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ ;)

Την ίδια στιγμή οι Ηγέτες της Ε.Ε αρνούνται να δεχθούν στο έδαφος τους λαθρομετανάστες και δεν στέλνουν κάν Δυνάμεις να δημιουργήσουν  Δύναμη Αποτροπής !

Αν το σχέδιο κάποιων είναι να πέσει η Χώρα στα χέρια της Τουρκίας αφού ο Στρατός μας δεν θα διαθέτει κάν τα αποθέματα να πολεμήσει έχουμε απλά ξοφλήσει ώς Χώρα!

Αν στείλαμε τον Αβραμόπουλο στην Ε.Ε.  ώς επίτροπο για να καταστρέψει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αφού κανένας Στρατός δεν κέρδισε κανέναν πόλεμο νηστικός να μας το πει !

Αν οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν την Πατρίδα επιθυμούν να τα δούνε να υπηρετούν Αφγανούς Πακιστανόύς και Σύρους καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν !

Δεν είναι δικός μας αυτός ο πόλεμος αλλά αν θελουμε μπορούμε να τον κερδίσουμε …Αλήθεια κύριε Αβραμόπουλε πόσους Λαθρομετανάστες  και για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να ταΐσει ο Στρατό μας ,όταν κρατάμε τη Θητεία στους 9 μήνες για τους κληρωτούς γιατί απλά δεν μπορούμε να τους ταΐσουμε ;

xristodoulopoulou-tasia-metanastes__article

Την ίδια ώρα η Πρόεδρος των ΜΚΟ κυρία Τασία λιάζεται αφού το μόνο μέλημα της ήταν να πάρουν οι ΜΚΟ χρήματα για την περίθαλψη δήθεν των Λάθρο!

Οι Ηγέτες των Πολιτικών Κομμάτων στην Ελλάδα καλούνται να πάρουν άμεσα θέση στο θέμα ώστε να γνωρίζει ο λαός ποιους και γιατί να ψηφίσει !

Ας ξαναδούμε το βίντεο με τα γιουχαΐσματα του κόσμου στην Κω:

Κάποιος φώναξε ότι στην Κω υπάρχουν 7.000 όπλα και καραμπίνες.  Εμείς αφιερώνουμε στους προδότες πολιτικούς μας  το πιο κάτω βιντεάκι που λέει πολλές αλήθειες:

Advertisements