ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ME ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ~ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ!!!

heiladakis

δείτε και το βίντεο πιο κάτω  >>>

Ξαναβλέπουμε σκηνές απείρου ισλαμικού κάλους αυτήν την φόρα στην Ολλανδία, η ισλαμική θρασύτητα σε όλο της το μεγαλείο. Σε δημόσιο δρόμο Τούρκοι επιτεθήκαν σε έναν πολίτη που επέβαινε σε ένα μηχανάκι. Αφού τον χτύπησαν και τον έριξαν κάτω για να τον κλέψουν, όταν επενέβηκε ένας αστυνομικός μετά από λίγη ώρα όχι μόνο δεν φοβηθήκαν, όχι μόνο δεν τραπήκαν σε φυγή, αλλά απείλησαν και τον ίδιο τον αστυνομικό λέγοντας του, αλλοίμονο σου αν δεν γίνεις και εσύ μουσουλμάνος.

 

Οι Τούρκοι μετανάστες αποκαλώντας τους εαυτούς τους «πολεμιστές του Ερντογάν» τρομοκρατούν κατοίκους σε Ολλανδία και άλλες χώρες σε ρατσιστικές επιθέσεις τις οποίες βιντεοσκοπούν και ανεβάζουν διαδικτυακά.

Έρχονται μαζί με τον πολιτισμό των βιασμών, της παιδοφιλίας, του ρατσισμού και μίσους κατά των Δυτικών παρόλα αυτά συνεχίζουν να προωθούνται από τους φιλελεύθερους και άλλους που τους υποστηρίζουν.

Τα παρακάτω βίντεο είναι λίγο παλιότερα αλλά δείχνουν τις ίδιες σκηνές που επαναλαμβάνονται πλέον καθημερινά στην Ευρώπη. Το θράσος τους πλέον δεν έχει όρια.

Εδώ οι Δανοί διαμαρτύρονται ότι, κατά της θέλησης των πολιτών και χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών λαμβάνεται η απόφαση να υπερπλημμυρίσουν τη χώρα τους με μουσουλμάνους μετανάστες.

Εδώ στη χώρα μας θα συμβούν χειρότερα απ’ αυτά που βλέπουμε στις βόρειες χώρες, γιατί απλούστατα εδώ θα μείνουν  οι περισσότεροι (και μη σας κοροϊδεύουν, δεν είναι σύριοι, είναι γενικώς φανατικοί ισλαμιστές).   Γιατί εδώ έχουν το θάρρος  και το θράσος να κάνουν πολλά έκτροπα, με την στήριξη των αριστερών κυβερνήσεων που σεις ο λαός ψηφίζετε, αλλά και με τις οικονομικές  βοήθειες των δοσίλογων με την ονομασία  «αλληλέγγυοι»  που θα έπρεπε να τους είχαμε πετάξει προ πολλού στη θάλασσα…  Γι’ αυτό ξυπνήστε όσο είναι καιρός !!!

Advertisements