Άλλος ένας καταγέλαστος πολιτικός και χυδαίος ψεύτης του ΣΥΡΙΖΑ. Ως «χριστιανός» δεν έκανε το σταυρό του σωστά, δείχνοντας ότι το κάνει για τα μάτια του κόσμου.
Στις 15 Ιουλίου 2015 ορκίστηκε υφυπουργός αρχικά και λίγο αργότερα αναπληρωτής υπουργός στην Αθήνα με πολιτικό όρκο.
Στις 28 Αυγούστου του 2014 είχε ορκιστεί όμως δήμαρχος στα Σφακιά με θρησκευτικό όρκο…
Το βίντεο που δικαιώνει απόλυτα τον Στέφανο Χίο για το «στόλισμα» στον υπουργό Υγείας Πολάκη που απο τη μία το παίζει «χριστιανός» και από την άλλη άθεος. Όπως βολεύεται ο άνθρωπος…

 

 

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Προπηλάκισαν τον Πολάκη οι …σύντεκνοί του – Έπεσαν και κλωτσιές (13 Ιουνίου του 2016)
«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν στον Παύλο Πολάκη οι… συμπατριώτες του Κρητικοί, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Ο κ. Πολάκης έγινε αποδέκτης σφοδρών αποδοκιμασιών από κατοίκους της Ιεράπετρας, οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο στην πόλη τους.

ΕΔΩ: Αποδοκίμασαν τον Π. Πολάκη στην Ιεράπετρα

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, καταγγέλλουν υποστελέχωση, ελλείψεις υλικών και εγκατάλειψη του νοσοκομείου, ενώ όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικό της εγκατάλειψης είναι το γεγονός ότι ακόμη και τα μαγειρεία εξυπηρετούνται από το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος.
«Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο», φώναζε το πλήθος που συγκεντρώθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα δεν έλειψαν και οι κλωτσιές, ενώ προς την κατεύθυνσή του εκτοξεύθηκαν μέχρι και μπουκάλια.

Ένταση με τον Πολάκη και στην Ιεράπετρα

Advertisements