Το ξύλο της χρονιάς τους από αγανακτισμένους Κρητικούς με «κατσούνες» έφαγαν οι κρανοφόροι των ταγμάτων εφόδου του Σύριζα στο Ρέθυμνο. Μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τα κέντρα λαθρομεταναστών, η κυβέρνηση αμόλησε στους δρόμους τα παρακρατικά κοπρόσκυλα με τα ρόπαλα και τα μαυροκόκκινα κουρελόπανα. Δυστυχώς για τις συμμορίες του Σύριζα, οι Κρητικοί πατριώτες δεν μάσησαν με την τρομοκρατία τους και ξυλοφόρτωσαν άμεσα τους εγκληματίες της άκρας αριστεράς.  Σοκ και δέος επικράτησε στο indymedia με τους «αλληλέγγυους» να καλούν τρομοκρατημένοι τα συντρόφια τους να τους συνδράμουν για να γλιτώσουν από τους αγανακτισμένους Κρητικούς. Διαβάστε, ΔΕΊΤΕ και κλάψτε από τα γέλια:

 

 

Η τρομοκρατία της ξεπουλημένης, ανθελληνικής συγκυβέρνησης και των ταγμάτων εφόδου της άκρας αριστεράς δεν θα περάσει. Περαστικά στα συντρόφια και άλλη φορά μόνο μαζί με ΜΑΤ οι κινητοποιήσεις υπέρ των λαθρομεταναστών.

Φωτογραφίες από τοπικά μέσα:κομμούνια και μουσουλμάνοι, μαζί σε ένα κρεβάτι, αυτό θα πει αγάπη ! Ουστ ρε Πούστηδες Παιδόφιλοι ! ΓαμΏ τον Μαρξ και τον Στάλιν ! ΓαμΏ τον Αλλάχ και τον Ιαχβέ ! Ξύλο στους Πούστηδες Κομμουνιστές Μπολσεβίκους ! Ξύλο στους Παιδόφιλους Παιδεραστές, Τζιχαντιστές, Ισλαμιστές, Λαθρομετανάστες του Ισλαμικού Κράτους !!!!!   Ξύλο στα άπλυτα σκυλιά του Σόρος… Ξύλο καιτης αρκούδας στη κόκκινη χούντα !!!

Advertisements