Αποτέλεσμα εικόνας για Λεβέντης ένωση φραπέδων

«Θεωρούμε πως οι ασαφείς αναφορές, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση, σε τέτοιας ποιότητας και κρισιμότητας θέματα δεν συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία των θεσμών της δημοκρατίας και του κλάδου»
Κάλεσμα στον Βασίλη Λεβέντη, να αναφέρει το όνομα της δημοσκοπικής εταιρείας που, όπως κατήγγειλε, τον προσέγγισε ζητώντας 10.000 προκειμένου να του δώσει μεγαλύτερα ποσοστά, απευθύνει ο Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ).
«Θεωρούμε πως οι ασαφείς αναφορές, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση, σε τέτοιας ποιότητας και κρισιμότητας θέματα δεν συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία των θεσμών της δημοκρατίας και του κλάδου. Τέτοιου είδους καταγγελίες πρέπει να απευθύνονται στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, πράγμα το οποίο ο κ. Λεβέντης ως αρχηγός κόμματος προφανώς γνωρίζει» αναφέρει η ΣΕΔΕΑ.

 

 

Νωρίτερα πάντως η Ένωση Κεντρώων είχε αρνηθεί να δώσει το όνομα της εταιρίας καθώς σε αυτή την περίπτωση «θα εξοντωθεί σίγουρα κάποιος, ο χώρος όμως θα παραμείνει θολός και είναι χώρος σημαντικός για την Δημοκρατία, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν αποτελεί μέλος του ΣΕΔΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΔΕΑ:

Ο ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς) μετά τους ισχυρισμούς του κ. Β. Λεβέντη (Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων), χωρίς την παροχή επώνυμων στοιχείων, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, περί προσέγγισής του από Εταιρεία Δημοσκοπήσεων η οποία του ζήτησε χρηματικό ποσόν για να παρουσιάσει ενισχυμένα τα ποσοστά του κόμματός του, δηλώνει τα εξής:

Ζητάμε άμεσα από τον κ. Β. Λεβέντη, να αναφέρει συγκεκριμένα το όνομα της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου, με στόχο ο ίδιος ο ΣΕΔΕΑ αλλά και τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Θεωρούμε πως οι ασαφείς αναφορές, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση, σε τέτοιας ποιότητας και κρισιμότητας θέματα δεν συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία των θεσμών της δημοκρατίας και του κλάδου. Τέτοιου είδους καταγγελίες πρέπει να απευθύνονται στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, πράγμα το οποίο ο κ. Λεβέντης ως αρχηγός κόμματος προφανώς γνωρίζει.

Επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι στόχος του κυρίου Λεβέντη δεν είναι η κατασυκοφάντηση ολόκληρου του κλάδου μας, περιμένουμε να κατονομάσει την εταιρεία που καταγγέλλει ότι τον προσέγγισε.


 

Κι αν θέλετε και την δική μας γνώμη:  

 ο πρόεδρος της «Ενωσης Φραπέδων»    Ψεύδεται προκειμένου ν’ αποκτήσει πολιτικόν όφελος…

 

Advertisements