Αποτέλεσμα εικόνας για πούτσα Αλαφούζος

Πάλι τους φταίει η διαιτησία εκεί στον Πάο!!! κάθε φορά που δεν μπορεί να περάσουν μπροστά απ’τον αιώνιο αντίπαλο, θα πρέπει να βρουν και κάτι να κατηγορήσουν. Τώρα βρήκαν το εύκολο: την διαιτησία ολόκληρη!!! Δείτε εδώ την ανακοίνωση της πράσινης παέ.

Να Ποιός Είναι Ο Εξυγιαντής Του Αθλητισμού, Ο Λεγόμενος Και Πρόεδρος Του Πάο, Το Μπουμπούκι Ο Γιαννάκις Αλαφούζος!!!

 

 

Οσο Και Να Σκούζεις Βρε Χαβαλέ Του Ποδοσφαίρου Κι Όσο Και Να Κράζουν Τα Κοράκια Σου Από Τα Άθλια Τουρκοκάναλά Σου, Θα Είσαι Πάντα Δεύτερος Και Καταϊδρωμένος…

καθημερινά ξεφτυλίζεσαι, όσο και να ουρλιάζεις…

EXEIS Καταντήσει Αηδία Και Σχετικά Ρεντίκολο Με Τ’ Άσφαιρα Πυρά Σου Κατά Του Αντιπάλου Που Επειδή Δεν Δύνασαι Να Τον Αντιμετωπίσεις Αντρίκια Σε Κανένα Γενικώς Επίπεδο, Έχεις Ξαμολήσει Τα Καλοπληρωμένα Παπαγαλάκια Σου Από Ραδιόφωνα Και Κανάλια (Τα Καταχρεωμένα Φυσικά) Και Κρώζουν Καθημερινά Μ’ Ένα Σωρό Κατηγορίες Στον Αέρα, Που Τις Ανανεώνεις Συνεχώς Με Καινούργιες Μπαρούφες. Αφού Το Βλέπει Και Μόνος Σου: Δεν Μπορείς Να Τον Αντιμετωπίσεις Τον Βαγγέλα Σε Κανένα Επίπεδο Και Στίβο, Εντός Κι Εκτός Αγωνιστικών Χώρων, Γιατί Ρεζιλεύεσαι??? Γελάνε Και Οι Πέτρες Μαζί Σου, Αν Κι Εσύ Βεβαίως Πιστεύεις Πως Σε Λαμβάνει Και Κανείς Σοβαρά Υπ’ Όψην, Είσαι Μακράν Νυχτωμένος. Και Οι Δικοί Σου Σε Χαϊδεύουν Επειδή Τους Ταϊζεις, Μόλις Κοπεί Ο Μισθός, Θα  Στραφούν Κι Αυτοί Εναντίον Σου…  Η Νομίζεις Επειδή Διαθέτεις Κανάλι Και Μιζωμένα Ραδιόφωνα Ο Κόσμος Θα Περιμένει Εσένα Να Ενημερωθεί!!!  Ε Όχι Δα, Ο Λαός Ξύπνησε Πια, Δεν Περιμένει Τα Λαμόγια Να Τον Ενημερώσουν, Την Ψάχνει Την Ενημέρωση Στο Διαδίκτυο Κι Ας Είναι Καλά Οι Χιλιάδες Bloggers Που Την Διασταυρώνουν Την Είδηση Και Δεν Περιμένουν Τα Καλοπληρωμένα Παπαγαλάκια Σου Να Τους Την Δώσουν…  Πρόσφατα Δεν Είχες Γελοιοποιηθεί Κι Εσύ Και Οι Οπαδοί Σου Με Όσα Τραγελαφικά  Συνέβησαν Στη Λεωφόρο ~ Στα Θυμίζουμε   Ε Δ  Ω  ~  Και  Που Έκαμαν Το Γύρω Του Πλανήτη Και Μας Διέσυραν Σαν Χώρα Και Σαν Άθλημα ???   Τι Κάθεσαι Λοιπόν Και Μας Λες Τώρα, Αρχιερέα Της Μπαρουφολογίας Και Αρχιμάγειρα Της Λάσπης….   Ντροπή Σου Ρε, Ντροπή !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πούτσα Αλαφούζος

Χυδαίος αντικομμουνισμός από την φυλλάδα του Αλαφούζου


 

Μήπως ξέχασε τα όργια που έγιναν μέσα στη Λεωφόρο πέρσι στον αγώνα με τον αιώνιο αντίπαλο???  Ξαναδείτε το:

Μπουκάλι χτύπησε τον Σίλβα, έπεσε κάτω! 

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ???   Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ : ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!