Οι πολίτες από Πατήσια και Εξάρχεια μίλησαν για «εισβολείς» και ύψωσαν τους τόνους με αποτέλεσμα ο Καμίνης να τους αποβάλλει από την συνεδρίαση!

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων όταν πήραν τον λόγο οι κάτοικοι περιοχών που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση.

Με σημεία αναφοράς τις παράνομες καταλήψεις στο Νοσοκομείο Πατησίων και στο 5ο Λύκειο Εξαρχείων, οι εκπρόσωποι των περιοχών αυτών κατήγγειλαν την ατιμωρησία των «αλληλέγγυων», που ενώ παραβιάζουν καθημερινά την νομιμότητα, παραμένουν στο απυρόβλητο.

Έκαναν, μάλιστα, λόγο για «εισβολείς», γεγονός που ενόχλησε τους λαθρολάγνους της αριστεράς. Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ τα άκουσε σε πολύ έντονο ύφος από τους πολίτες, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Καμίνης και να ζητήσει την αποβολή τους από την αίθουσα.

Οι εκπρόσωποι της ψευτοδεξιάς, Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης, ήταν στην κυριολεξία ανύπαρκτοι και δεν είπαν ούτε μία λέξη για τα μείζονα προβλήματα του Δήμου Αθηναίων. Απέδειξαν στην πράξη πως ο μόνος λόγος που κατέβηκαν στις εκλογές ήταν για να κόψουν ψήφους και να μην αναλάβει την διοίκηση του Δήμου η Χρυσή Αυγή.

Advertisements