KOYROYMPLHS METANASTEYTIKO

Πολιτικός απατεώνας για βραβείο Νόμπελ…

Την πλήρη απουσία σχεδιασμού εκ μέρους της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, που παρουσιάζουν διαρκώς αυξητικές τάσεις μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, φανερώνουν τα λόγια του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος εκτιμά ότι οι πρόσφυγες που εγκλωβίζονται στα νησιά, θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε… όλη τη χώρα. Χωρίς να είναι γνωστό εάν μιλά εξ ονόματος της κυβέρνησης ή εκφράζει προσωπική άποψη και μόνο, ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε σήμερα την Μυτιλήνη και αναφέρθηκε στην ανάγκη να υποστηριχθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία σήκωσαν το βάρος του προσφυγικού και μεταναστευτικού, σημειώνοντας ότι όλοι οι δήμοι της χώρας, ανάλογα με τον πληθυσμό τους, πρέπει να φιλοξενήσουν κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στα νησιά (σ.σ. και υπολογίζονται σε πάνω από 21.000).

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στον δημοτικό καταυλισμό προσφύγων στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι το νησί αυτό σήκωσε -μαζί με κάποια άλλα νησιά, όπως είναι η Χίος, η Σάμος και η Κως- το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος».

Όπως πρόσθεσε, «δεν μπορεί η Μυτιλήνη και οι κάτοικοί της να εξακολουθούν να σηκώνουν μόνοι τους το βάρος αυτό. Θα πρέπει λοιπόν, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων στη Σάμο, όλοι οι δήμοι της, ανάλογα με τον πληθυσμό τους, να φιλοξενήσουν κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στη Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά».

Ο κ. Κουρουμπλής συμμετείχε σε δύο συσκέψεις: μία με παράγοντες της αυτοδιοίκησης και μία με φορείς της Λέσβου. Οι επιπτώσεις του οικονομικού και μεταναστευτικού προβλήματος, ιδιαίτερα στην τοπική οικονομία, κυριάρχησαν και στις δυο συσκέψεις. Κατά τη διάρκειά τους, ο κ. Κουρουμπλής επανέλαβε την ανάγκη της μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι και στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Αγρίνιο, θα μπορούσε να μεταφερθεί αριθμός μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά.

Όπως τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, «αναγνωρίζεται πλέον ότι στη Λέσβο δεν κυκλοφορούν οι άνθρωποι αυτοί, όπως κυκλοφορούσαν πριν κάποιους μήνες. Όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει αυτή η εικόνα που προϋπήρχε, άρα και οι θάλασσες, οι παραλίες έχουν την εικόνα που θα πρέπει να έχει ο τόπος. Αναδεικνύεται, όμως, πλέον η ανάγκη αλλαγής της εικόνας που υπάρχει για τη Μυτιλήνη κύρια, αλλά και για τα άλλα νησιά κυρίως στην Ευρώπη. Ανέλαβα την πρωτοβουλία να ζητήσω και από την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού και τους φορείς εδώ του νησιού να γίνει μια συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών και να δούμε πώς θα μεθοδεύσουμε αυτή τη διαδικασία να προβάλουμε καλύτερα και πιο οργανωμένα το νησί και τα άλλα νησιά στο εξωτερικό για την επόμενη χρονιά».

Αναφερόμενος σε θέματα της αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα σε ζητήματα προσλήψεων ώστε να εξυπηρετηθούν οι μεγάλες ανάγκες δήμων όπως αυτός της Λέσβου, ο κ. Κουρουμπλής ανακοίνωσε «πρωτοβουλία, μαζί με τον κ. Βερναρδάκη, να γίνει μια σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, για να δούμε από το προσωπικό που θα προσληφθεί φέτος στο Δημόσιο να υπάρξει προτεραιότητα γι’ αυτά τα νησιά».

Τέλος, σχετικά με τον «Καλλικράτη», ο κ. Κουρουμπλής είπε, ότι «αυτή τη στιγμή μελετάται από μια μεγάλη 25μελή επιτροπή, με τη συμμετοχή και της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ. Για πρώτη φορά ο νέος Καλλικράτης, η νέα θεσμοθέτηση, δεν γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, γίνεται με ανοιχτές διαδικασίες. Θα προσπαθήσουμε να αιμοδοτήσουμε και να μπολιάσουμε τη νέα προσπάθεια με τις πραγματικές ανάγκες που έχει η αυτοδιοίκηση, ώστε να απελευθερωθεί από αγκυλώσεις και στρεβλώσεις, από συναρμοδιότητες και επικαλύψεις να μπορέσει πραγματικά να υπηρετήσει την οικονομική και κοινωνική ζωή».

Ο κ. Κουρουμπλής ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρωθεί η δουλειά της παραπάνω επιτροπής στο τέλος του χρόνου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι προτάσεις της.


 

Οι λεγόμενοι «πρόσφυγες» είναι στην πραγματικότητα εκπαιδευμένοι πράκτορες του Εβραιο-Σιωνιστικού λόμπι που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας με μοναδικό σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού DNA και την, άνευ όρων, παράδοσή μας στους διεθνείς τοκογλύφους! ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!

Δεν έχουμε κανένα μένος με την αναπηρία του σώματος. Αυτή και την σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι όλοι μας μπορεί να βιώσουμε ανά πάσα στιγμή αντίστοιχο περιστατικό.
Όμως το μεγάλο έγκλημα που συντελείται από το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, του σακατέματος ολόκληρου του ελληνικού λαού και της μετατροπής όλων των νέων Ελληνόπουλων σε γενιά οικονομικά αναπήρων και εξόριστων στα νταχάου της Ευρώπης, μας θυμώνει και βαραίνει τις κρίσεις και τα λόγια μας.
Ξεπούλησαν την ορθόδοξη Ελλάδα για ίδιον όφελος, κανένα έλεος και για κανέναν.
Και όντως ο Θεός ακούει, αλλά ο λαός μας δεν λέει τυχαία το «Φωνή λαού, οργή Θεού».
Είναι ένοχοι και ένοχοι θανάτου ολόκληρου του λαού μας, μόνον σακατεμένες ψυχές και στραβωμένα από την εξουσία μάτια μπορούσαν να διαπράξουν αυτό το έγκλημα.
Κι αν δεν φωνάξουμε εμείς θα ουρλιάξουν οι πέτρες, ή καλύτερα θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας να μας πάρουν με τις πέτρες…

Ορέ βγήκαν τα γεννήματα των κατσαπλιάδων με αβανταδόρο την Συριζαίικη αποβολή του ΠΑΤΣΟΚ και μας πηδάνε κανονικά.
Το ΣΥΡΙΖΑΙΟ  ΠΑΤΣΟΚΙΚΟ γαμήσι πάει σύννεφο.
Και μάλιστα το συνηθίσαμε και μας αρέσει. Πιο διαστροφικός λαός από τους νεοέλληνες δεν υπάρχει.
Διαφορετικά δεν θα κάθονταν οι ΛΕΣΒΙΟΙ σαν τις λεσβίες να ακούνε τον αόματο, κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω, δήθεν μου τάχα μου να θέλει να τους ανακουφίσει από το πολύ το πήδημα, προτείνοντας και άλλες υποψήφιες για γαμήσι περιοχές της ελλαδικής δανημαρκίας.
Άν πεις και για τους Χιώτες, άλλοι λεβέντεςςςςς.
Βγήκε ο παληκαράς ο Μητροπολίτης τους και ξεσκεπάζει τον βιασμό, τον στέλνουν στον Εισαγγελέα του ρατσισμού !!!!!!!!!, νέα μνημονιακή εφεύρεση και δεν ψελλίζουν λέξη οι χεσμένοι.
Βρε άντε να χαθούμε τα ψοφίμια, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και των δεινών που έρχονται.  

Και ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ;;;;

ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥ & ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;;;;

ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;;;;

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ!!!!!!!!

 

Advertisements