Αναφορά, μέσω του Περιφερειάρχη Κρήτης της Χ.Α., παρέδωσε στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Κρήτη Γιάννης Γιώργος Σπυρόπουλος.  Ο κ. Σπυρόπουλος, που υπηρετεί στο Α.Τ. Χερσονήσου,με την αναφορά του γνωστοποιεί στον υπουργό την σύλληψη ενός Πακιστανού του οποίου τα στοιχεία αναφέρει αναλυτικά, και στην οποία υποστηρίζει πως στο κινητό του αλλοδαπού βρέθηκαν 14 βίντεο σκληρού περιεχομένου με τη δράση των μαχητών του ISIS. O Περιφερειακός Σύμβουλος ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πως τα βίντεο περιείχαν βιασμούς ανηλίκων και αποκεφαλισμούς.

anafora-spiropoulos

Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ασφάλειας στο Ηράκλειο, αν και θα μείνει στο αρχείο, θα το θάψουν δηλαδή με εντολές άνωθεν !!!  Να χέσω την δημοκρατία και την ανεξιθρησκεία τους, μάγκες θα μας φάνε λάχανο οι μουσουλμάνοι να το δείτε,   είναι καλά μελετημένο το σχέδιο τους . Η νεολαία μας απομακρύνεται συνεχώς από την ορθοδοξία (έχει γίνει μόδα ) και για αυτό φταίει αποκλειστικά η εκκλησία μας και η μασονική ηγεσία της …

Το βρώμικο πολιτικό καθεστώς την πούλησε την Πατρίδα μας, τώρα ίσως είναι αργά.  Διαβάζω σχόλια Συμπατριωτών μας κι αναρωτιέμαι:  μα είναι δυνατόν τόσοι Ελληνες να εύχονται την καταστροφή της Πατρίδας και τι μπορεί να φταίει για αυτό? ο κομματικός φανατισμός? οι τάσεις αυτοκαταστροφής? η πλύση εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ των εξουσιαστών? ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, δεν πιστεύω ότι όλοι είναι κάτοικοι ευγενών περιοχών…  μαλάκινση εγκεφάλου είν’ αυτό!  Οταν θα ξυπνήσουν όμως και θα ξε-μαλακινθούν τα μυαλά τους θα είναι  πολύ  αργά…..

Advertisements