κι όμως:  Μούγκα στη στρούγγα τα ελεεινά βοθροκάναλα της διαπλοκής  !!!!!!!!!!


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .

SKOURLETIS-TSIPRAS2

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, την Τετάρτη 06-07-2016 στα επεισόδια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, από μια ομάδα από 100 περίπου αντιεξουσιαστές που έκαναν πορεία, με κράνη, κουκούλες, καδρόνια και πυροσβεστήρες στα χέρια, υπήρξε ομάδα που κατευθύνθηκε στο ισόγειο του κτιρίου και έβαψαν με σπρέι τοίχους, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν φυλλάδια. (τα γραφεία που είναι σε πιο πάνω όροφο ήταν κλειστά). Μετά από λίγη ώρα ήρθαν ΜΑΤ στο σημείο και αφού έγιναν επεισόδια με τους αντιεξουσιαστές αυτοί αποχώρησαν.

Κατά πληροφορίες από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, τραυματίστηκαν και δύο Αστυνομικοί. Κατάφεραν να συλλάβουν όμως οι αστυνομικοί-κατά τις ίδιες πληροφορίες- τέσσερα άτομα, όλα του αναρχικού χώρου. Ένας από αυτούς ήταν ΚΑΙ ο γιος του Πάνου του Σκουρλέτη. Πρόκειται για τον ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ – ΠΡΟΙΣΚΟ Βασίλειο του Παναγιώτη και της Ορσαλίας γεννηθείς 26-12-1995 στην Αθήνα, φοιτητής Γεωπονικής!  Ο φερόμενος ως δράστης πήγε κανονικά αυτόφωρο με τους άλλους τρεις, με κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη σε βάρος Αστυνομικού, εξύβριση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και αρνήθηκε να δώσει και αποτυπώματα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και πήραν δικάσιμο για 15 Ιουλίου στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες κατασχέθηκε και ενα κράνος, ενα περιλαίμιο κι ενα ζευγάρι γάντια που είχε πάνω του.
Προκαλεί έκπληξη γιατί το συμβάν δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία.
Θα μπορούσε-εξαιρουμένης της οικογενειακής ευθύνης- να μας ενημερώσει και να ακούσουμε κάτι από τον υπουργό κ. Σκουρλέτη και να λάβουμε αναλυτική ενημέρωση για το θέμα;


Ο γιός της εξουσίας αντιεξουσιατής. Γελάει ο κόσμος! ~ Δεν είναι μακρυά η ώρα που θα πλερώσετε όμως…