Να προσεύχεται ο Τσίπρας, μην βρεθεί ο πρώτος που με συμβυλή του αδελφού του Φίλη, χρησιμοποιήσει καραμπίνα… τότε αντίο μνημόνια, κυβέρνηση και Σια…Αναλυτικά το πρόγραμμα. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να αναχαιτίσουμε τη λαίλαπα!

πλστρ

Με 22 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 4 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενίδι), 2 στο…
Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 5 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 3 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 7 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 3 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας, 3 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 7 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά και 3 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου συνεχίζει την Τετάρτη 6-7-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις, όπως εδώ και πάνω από 2 χρόνια, στο Κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.
Ακολουθεί και αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

προγραμμα1

 

*Ευχαριστούμε πολύ για την αποδελτίωση τους συναγωνιστές του Δικα Εξαρχείων
No Comments to «64 πλειστηριασμοί στην Αττική αυτή την Τετάρτη 6 Ιουλίου! Αναλυτικά το πρόγραμμα. Η Τράπεζα Πειραιώς δίνει τα ρέστα της. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να αναχαιτίσουμε τη λαίλαπα»

Advertisements