Αφορούν κυρίως τις τράπεζες και τις πετρελαϊκές και αμυντικές επιχειρήσεις

Παράταση έξι μηνών των κυρώσεων της Ε.Ε. στη Μόσχα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέτεινε επισήμως σήμερα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017 τις βαριές οικονομικές κυρώσεις που επέβαλε στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2014 για τη φερόμενη εμπλοκή της στην ουκρανική σύγκρουση, σύμφωνα με ανακοίνωση.

 

 Οι κυρώσεις, η ισχύς των οποίων έληγε στα τέλη Ιουλίου, αφορούν κυρίως τις τράπεζες και τις ρωσικές πετρελαϊκές και αμυντικές επιχειρήσεις και έπληξαν σοβαρά την οικονομία της χώρας αυτής, που κήρυξε με τη σειρά της εμπάργκο στις εισαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων από την ΕΕ.    «Αφού εκτίμησε την εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ, το Συμβούλιο αποφάσισε να ανανεώσει τις κυρώσεις για άλλους έξι μήνες, έως την 31η Ιανουαρίου 2017», ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφερόμενο στην ειρηνευτική συμφωνία του Μινσκ.

source


Σ Χ Ο Λ Ι Ο :

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;; ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ;;; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ  ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…

Advertisements