ΑΠΛΥΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΜΑΖΩΜΑΤΑ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.!…ΛΗΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ…ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ..!

agalma-leonida

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έλληνες της Αυστραλίας δίνουν 50.000 ευρώ αν βρεθούν τα δύο ρεμάλια που χέζουν και κατουράνε το άγαλμα του ΛΕΩΝΙΔΑ! Με μία προϋπόθεση όμως! Μόνο αν βρεθούν με σπασμένα κόκαλα! (ΦΩΤΟ)

post

 

 

Μετα άντε να πάει μπροστά αυτή η χώρα όταν «Ελληνες» μισούν οτι είναι ελληνικό και βανδαλιζουν αγάλματα σαν του Λεωνίδα ενός πολεμιστή με δυο κιλα @ρχίδια τα οποια δεν τα έχει κανένας αναρχοαπλυτος νεοέλληνας του καφε σημερα κατάντια.Οσο γιαυτα τα κοπροσκυλα τους εύχομαι οτι χειροτερο τωρα εξω απο την χώρα απελαση δεν αξίζουν τα πατάνε τα ελληνικά χώματα για τα οποία κάποιοι έχυσαν αίμα για να είμαστε εμείς ελευθεροι…

ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ,   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .

ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΩΔΗΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ .
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ .
ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .


«ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ»! ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ «ΑΝΑΡΧΟΓΚΡΟΥΠ» ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΡΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. O ENAΣ ΖΗΤΑΕΙ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… 

Πολλά τα μηνύματα που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες για το πραγματικά εξωφρενικό και αντεθνικό ζήτημα που δημιουργήθηκε με δύο Έλληνες πολίτες που φωτογραφήθηκαν μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες βεβηλώνοντας ταυτόχρονα το μνημείο του Σπαρτιάτη Βασιλιά. Μερικά από αυτά υποδεικνύουν τους δύο πολίτες.

Τα θέτουμε υπόψιν των αρχών κι ας κάνουν ότι νομίζουν:

«Έλεος! Επειδή βλέπω πολλές μαλ@κίες και δεν αντέχω άλλο, κάντε λίγο δημοσιογραφική έρευνα. Δεν είναι δύσκολο. Τα μουνόπανα που βεβήλωσαν το μνημείο είναι από μια μπάντα που λέγεται SOUNDKRASH.

Ο ένας λέγεται Στάθης και ο άλλος Γιάννης. Παίζανε σε ένα live άπλυτων στο πανεπιστήμιο στο Βόλο.

agalma-leonida-1

Δείτε τις φωτογραφίες από το συγκρότημα στο οποίο βλέπετε και τους δύο κάφρους που βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα αλλά και τη δήλωση μετανοίας του ενός από το συγκρότημα που καταδικάζει την ενέργεια και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση.»

Η συγγνώμη ενός από το συγκρότημα Soundkrash:

signomi

Δείτε φωτογραφίες από το συγκρότημα και τους δύο κάφρους που βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα :

a1

a2

a3

a4

a5

Μετά τιμής ,
Barny88

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από διήμερο ροκ φέστιβαλ στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν με το άγαλμα του Λεωνίδα έγινε στον γυρισμό από την εκδήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

rok1

Ο πρώτος και ο τρίτος από αριστερά

rok2

rok3

Ο μπροστά αριστερά και πίσω ο τρίτος

Όχι στη βία! Ωραίοι αναρχικοί είναι. Αφοδεύουν σε αυτούς που τους κράτησαν ελεύθερους!»


Ο καταγγέλων ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Advertisements