Παραπομπή-κεραυνός του Μητροπολίτη Ναυπάκτου, Ιερόθεου από τον δικηγόρο της «Χρυσής Αυγής». 

nikos-antoniadis3

πόσα προβλήματα έχεις δημιουργήσει στον τόπο αυτό όλα αυτά τα χρόνια, μωρή Συκιά ;;; Είσαι μέσα στο άθλιο κογκλάβιο του μασώνου ιερώνυμου κι αυτός σε κρατάει όρθιο, μέχρι πότε όμως;;;

 

 

Μετά την παραπομπή σε δίκη του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου με το βούλευμα 31/2016 του Συμβουλίου Εφετών Αγρινίου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ’ εξακολούθηση του ποινικολόγου Νίκου Αντωνιάδη, μετά από μήνυση του τελευταίου, έρχεται στο φως έγγραφο φωτιά της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για νέα παραπομπή του κ. Ιερόθεου, αυτή τη φορά για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή!

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου (Αντεισαγγελέας κ. Ευστρατία Ντούκα) γνωστοποιεί με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 1290/31.5.2016 έγγραφό της, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 12 του ν. 3320/2005, στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών «ότι σε βάρος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Γεωργίου-Ιερόθεου Βλάχου του Σωτηρίου σχηματίστηκε η με ΑΒΜ Α13-2152 δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στην Αρχή, η οποία παραπέμφθηκε στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου»! Πρόκειται για την υπόθεση της έκδοσης του υπ’ αριθμ. 5/2013 Π.Δ. περί ανακλήσεως του Π.Δ. ιδρύσεως της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου (με την οποία έχει σφοδρή πολυετή αντιδικία ο Μητροπολίτης). Το εν λόγω Π.Δ. ακυρώθηκε από το ΣτΕ, με την πρωτοποριακή (κόντρα στο Υπουργείο Παιδείας και στην Εκκλησία της Ελλάδας) 299/2016 απόφαση του ΣτΕ, που δικαίωσε την Ιερά Μονή με νομικό παραστάτη τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη. Παράλληλα με την αίτηση ακυρώσεως κατά του Π.Δ. του Υπουργείου Παιδείας, οι μοναχοί της Μονής αλλά και 300 (!) κάτοικοι της Ναυπάκτου είχαν εξουσιοδοτήσει τον επί σειρά ετών δικηγόρο της Μονής Νίκο Αντωνιάδη να καταθέσει και μήνυση κατά του Μητροπολίτη, καταγγέλλοντάς τον ότι πέτυχε την έκδοση του Π.Δ. (που μετά ακυρώθηκε) με έγγραφό του προς το Υπουργείο Παιδείας με το οποίο βεβαίωσε γεγονότα σε βάρος της Μονής που κατά το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του Μητροπολίτη ήταν σε γνώση του ψευδή.

 

Advertisements