Πολάκης 2

Μετά τις «ειδήσεις» κατά παραγγελία του σύριζα ότι χτες οι ακροδεξιοί έκαμαν τα επεισόδια κι ενώ διέδιδαν ότι φυγαδεύτηκε,  ο πολάκης έτρωγε τα ψαράκια και τις αστακομακαρονάδες του στην παραλία της Ιεράπετρας!!!


Οταν ξεσηκωθήκαμε κατά των μνημονίων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιπών δορυφόρων είμασταν «αγαντακτισμένοι».
Τώρα στ’ αριστερά μνημόνια του φασιστοσύριζα των χιλιάδων σελίδων και στο ξεπούλημα των ασημικών είμασταν «κατευθυνόμενοι» και «τραμπούκοι»
για κάποια συστημικά ΜΜΕ της Κρήτης που μια ζωή ξερόγλυφαν την εξουσία για να έχουν λόγο και ζωή ύπαρξης! Τόσο αλήτες ….
Ο σφακιανός άντρας λοιπόν, αυτή η υπουργάρα του σύριζα, ο θαυμαστής του Βελουχιώτη, αφού έφυγε με συνοδεία περισσότερων από 100 αστυνομικών από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και πήγε να φάει με λεφτά του κράτους σε παραλιακή ταβέρνα, μόνο τότε τόλμησε να ξανανοίξει το στόμα του (το πληκτρολόγιο του κινητού του) και ν’ αρχίσει να εκτοξεύει εκ του ασφαλούς ύβρεις και ειρωνείες εναντίον των εκατοντάδων πολιτών που αποδοκίμασαν τον ίδιο και την πολιτική που εφαρμόζει. Όσο ήταν στο Νοσοκομείο δεν έβγαλε κιχ. Τόση αντριγιά (που λέμε εμείς οι κρητικοί) έχει ο σφακιανός…

αυτά έγραψε ο άθλιος στο twitter του, αμέσως μετά!!!

Advertisements