Σε κήρυγμα μίσους μπροστά στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, μιλώντας σε οπαδούς της Χρυσής Αυγής από τη Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς, σημείωσε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η Ελλάδα, οι Έλληνες και η ελευθερίαΕκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει πιο γρήγορα από το ΣΥΡΙΖΑ που έγινε κυβέρνηση, ενώ για 40 χρόνια είχε 4% και το κόμμα του έχει 7% για 7 χρόνια, υπονοώντας ότι θα γίνει συντομότερα κυβέρνηση. Κατηγόρησε με απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς όλους τους πολιτικούς, τον Αντώνη Σαμαρά, τη Ν.Δ., τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

 

 

 

Με βάση και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δίνουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής στο 8% ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα σταθερά από το 2012 και επισήμανε με έμφαση… ότι θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο για να πάρει την εξουσία απ’ ότι χρειάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν για χρόνια στο 3 -4%!

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα με το προκλητικό πανό που αναρτήθηκε στα γήπεδα της Γαλλίας από Αλβανούς, ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ίδια πρόκληση σημειώθηκε και κατά την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στην Αλβανία, αλλά η αντίδραση του ελληνικού κράτους ήταν ανύπαρκτη έως θλιβερή καθώς όπως είπε ο κ. Κοτζιάς είναι ένας σταλινικός μπολσεβίκος «θαυμαστής» του Χότζα. «Τσαμουριά» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει, υπενθυμίζοντας ότι αυτή την ελληνική περιοχή την ελευθέρωσε ο Ναπολέων Ζέρβας.

Όσον αφορά την χρήση της Αγίας Σοφιάς ως τζαμί τις ημέρες του Ραμαζανιού, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ που αντιμετωπίζουν μια ελληνική εκκλησία ως μνημείο Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, και πρόσθεσε ότι κανονικά το ελληνικό κράτος έπρεπε να είχε ανακαλέσει τον πρέσβη του από την Άγκυρα.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τα δυο νέα κόμμα στο χώρο της δεξιάς, αυτό των Μπαλτάκου – Καρατζαφέρη και Κρανιδιώτη, απάντησε ότι είναι όλα καλοδεχούμενα και ίσως στο μέλλον να χρειαστεί να συνεργαστούν με τη Χρυσή Αυγή για το σχηματισμό κυβέρνησης…

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι πρόκειται για μια άθλια τερατώδη δικογραφία που δημιούργησε ένα πολιτικό «τέρας» που το μόνο που κατάφερε ήταν να διαλύσει τη χώρα και να φέρει το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία… αναφερόμενος προφανώς στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά…

Advertisements