Διευρύνεται η νεοφιλελεύθερη ΝΔ: Ο… αδιάβαστος Χρυσοχοΐδης χτυπάει την πόρτα της

Συνεχίζοντας τις προσεγγίσεις της η ΝΔ προς τα πιο απεχθή πρόσωπα της πασοκικής περιόδου διακυβέρνησης της Χώρας, ήρθε η σειρά του… Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στο κόμμα που ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η Ν.Δ. έχει έναν καινούργιο αρχηγό, έναν καινούργιο ηγέτη, ο οποίος έχει συγκεκριμένες απόψεις – θα έλεγα θετικότερες – για την Ελλάδα του μέλλοντος. Έχει συνοχή, διότι είναι ένα κόμμα που χτυπάει την πόρτα της εξουσίας, άρα λοιπόν υπάρχει μια ύλη εκεί» επισήμανε ο Χρυσοχοΐδη λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι η Ν.Δ. πρέπει να προσεγγίσει στελέχη από τον χώρο των μεταρρυθμιστών, όπως οι Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Μανιάτης.
Ο τύπος αυτός, ο οποίος δίχως αιδώ είχε πει ότι ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς προηγουμένως να το έχει διαβάσει, δείχνει το επίπεδο της πολιτικής ενίσχυσης που επιχειρεί η ΝΔ.
Κάνει «άνοιγμα» όχι προς τον Λαό, αλλά σε ξοφλημένες και λαομίσητες φιγούρες του παρελθόντος, όπως ο Χρυσοχοΐδης και ο Μάνος, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί και στα «ορφανά» του Σημίτη.
Η μεταμόρφωση της νεοφιλελεύθερης ΝΔ είναι πλέον ολοκληρωτική.

Advertisements