«Η έγκαιρη και αποτελεσματική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών, είναι καθοριστική για την ανάδειξη της μετανάστευσης σε πλεονέκτημα για την οικονομία και τη συνοχή της κοινωνίας μας» ανέφερε ο
Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε., Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχετικά με το σχέδιο της Κομισιόν, για την διευκόλυνση της εισαγωγής μεταναστών υψηλής εξειδίκευσης από τρίτες χώρες.
Η αναθεώρηση του συστήματος της ευρωπαϊκής «μπλε κάρτας» για την άδεια εργασίας, η οποία προβλέπεται στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «θα κάνει ευκολότερη και πιο ελκυστική την εγκατάσταση και απασχόληση στην ΕΕ υπηκόων τρίτων χωρών με υψηλή ειδίκευση και θα ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη» υποστήριξε ο κ. Αβραμόπουλος. «Η όσο το δυνατόν πιο ταχεία ένταξη υπηκόων τρίτων κρατών που έχουν δικαίωμα παραμονής στην ΕΕ, είναι οικονομικά ωφέλιμη για όλους μας. Και αυτό δεν αφορά την υποστήριξη όσων είναι ευάλωτοι. Αφορά στην ενίσχυση όσων φθάνουν στην ΕΕ, αλλά επίσης της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαφορετικά, το κόστος της μη ένταξης θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν τώρα» ανέφερε ο Επίτροπος. Οι επενδύσεις αυτές δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε βάρος άλλων ευάλωτων ομάδων των κοινωνιών μας, αλλά κατά τον τρόπο συμπληρωματικό: «Θέλουμε να γίνει η ΕΕ, στο σύνολό της, πιο ισχυρή και πιο συνεκτική. Εν τέλει, αυτό είναι ευθύνη και αρμοδιότητα των κρατών-μελών, των περιφερειών και των πόλεών τους» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο κ. Αβραμόπουλος.


 

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ (ΜΥΚΩΝ Η ΥΠΝΟΦΟΡΟΣ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΦΓΑΝΟ? ΑΥΤΟΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΙΟΧΩΡΑΦΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΝ ΚΛΙΣΗΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΟΣΟ. ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟ!!!

 

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ, ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΑΡΟΚΟ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΝΙΓΗΡΑΣ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κλπ κλπ ΟΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο κος ΤΙΠΟΤΑ!!!

Απο το»Μπραβο τηs Ρουλαs»ωs υποψηφιο μοντελο»….
Στην Επιτροπη Προμηθειων του Υπουργειου Υγειαs η κ.Αννα Ζωηρου!!!
ixnos.blogspot.gr/2010/01/blog-post_19.html
Τζιμυs τυροπιτάκιαs ο ατσαλάκωτοs πρωκτόs …

ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ;  ΣΑΜΑΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ?
ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΜΕ: 

1ον ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
2ον ΕΒΑΛΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΚΑΙ 3ον ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ~  ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ….ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ….